Νάπολι: Ο Ντε Λαουρέντις τιμωρεί την ομάδα με ριτίρο

Νάπολι: Ο Ντε Λαουρέντις τιμωρεί την ομάδα με ριτίρο

Νάπολι: Ο Ντε Λαουρέντις τιμωρεί την ομάδα με ριτίρο

bet365

Σύμφωνα με την «Corriere dello Sport» ο ισχυρός άνδρας της Νάπολι Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις σκέφτεται να απομονώσει την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν!

Στις 23 Απριλίου 2023, πριν από ένα χρόνο, μετά τη νίκη επί της Γιουβέντους, ο Ζιελίνσκι κατέρρευσε εξαντλημένος στον αγωνιστικό χώρο του Σταδίου του Τορίνο: ήταν η εικόνα της νίκης και του πρωταθλήματος της Νάπολι.Χθες Σάββατο (20/04), ήταν ο Λομπότκα που κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο της Εμπολι στο 90ο λεπτό, υπό τη βοή των διαμαρτυριών πριν από την άμεση σύγκρουση με τους ultras: είναι η εικόνα της Νάπολι σε μια απογοητευτική σεζόν που ακολούθησε την κατάκτηση του scudetto.

Μια αυλαία που πέφτει ανελέητα: ακόμη και ο πρόεδρος των Παρτενοπέι, Ντε Λαουρέντις, που εμφανίστηκε στο ημίχρονο, δεν φάνηκε στο τέλος του αγώνα, δεν πέρασε από τα αποδυτήρια, είχε προφανώς ήδη αποχωρήσει.

Αλλά θα κάνει αισθητή την παρουσία του: μετά τη 10η ήττα και άλλη μια εμφάνιση που θα σβηστεί και θα ξεχαστεί, ο πρόεδρος γνωστοποιεί στην ομάδα την πρόθεσή του να ζητήσει οριστική απομόνωση (ριτίρο) μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος με στόχο να συγκεντρωθούν στις αγωνιστικές τους υποχρώσεις! Η ιδέα μιας σκληρής τιμωρίας, στο τέλος μιας από τις πιο θλιβερές μέρες των τελευταίων ετών.

Οι οπαδοί «έντυσαν» το σκηνικό με συνθήματα οργής και απογοήτευσης που έφτασαν μέχρι το αίτημα να μπει στο γήπεδο η ομάδα Νέων. Προβλήματα που έχουν τις ρίζες τους σε όλα τα λάθη που έγιναν στη διοίκηση και στο μετα-σκουντέτο μεταγραφικό παζάρι, αλλά ο Ντε Λαουρέντις ζήτησε συγγνώμη και παραδέχτηκε τις ευθύνες του κι εξακολουθεί να κρατάει το κεφάλι του ψηλά.

Η στάση της ομάδας, ωστόσο, συνεχίζει να μην πείθει: και έτσι η οργανωμένη διαμαρτυρία των οπαδών, που προέκυψε πριν από το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μόντσα και συνεχίστηκε αδιάκοπα χθες, κορυφώθηκε τελικά σε αντιπαράθεση με την ομάδα. Πρόσωπο με πρόσωπο: «Ελάτε κάτω από την θύρα», φωάναξαν στους παίκτες στο τέλος του αγώνα. Και έτσι οι παίκτες με επικεφαλής τον Ντι Λορέντζο, κατέβασαν τα κεφάλια και περπάτησαν κάτω από τον τομέα Castellani που προορίζεται για τους φιλοξενούμενους: οι ultras ήθελαν να μιλήσουν και ο αρχηγός δεν αρνήθηκε.

Σήμερα (22/04) - σύμφωνα τουλάχιστον με όσα μεταφέρει το ρεπορτάζ του ιταλικού Μέσου, θα μάθουμε αν οι σκέψεις του Ντε Λαουρέντις θα πραγματοποιηθούν.

 

SERIE A Τελευταία Νέα