Σασουόλο - Μίλαν 3-3: «Εφτάψυχοι» Ροσονέρι με επιστροφή στο φινάλε!

Newsroom
Μίλαν

bet365

Η Μίλαν είδε τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια της απέναντι σε μια ψυχωμένη Σασουόλο που προηγήθηκε με 3-1, αλλά έσωσε τον βαθμό με το χορταστικό 3-3 κι απέφυγε την ήττα.

Το νικηφόρο σερί μπορεί να χάθηκε στην έδρα της ψυχωμένης Σασουόλο, αλλά η Μίλαν έχει έναν λόγο να χαμογελά. Οι Ροσονέρι άλλωστε βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 3-1 και έδειχναν στο δρόμο προς μια οδυνηρή ήττα, αλλά στο φινάλε έδειξαν το δικό τους μέταλλο. Με δυο γκολ στο τελευταίο ημίωρο το σύνολο του Πιόλι κατάφερε να σώσει τον βαθμό με το χορταστικό 3-3, όχι όμως και τη νέα απώλεια βαθμών που την περιόρισε στο -13 από την Ίντερ σε μια χαμένη κούρσα τίτλου.

Με δεδομένο πως η Σασουόλο καίγεται για βαθμούς προκειμένου να αποφύγει τον υποβιβασμό μπήκε δυνατά στο ματς και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 4΄με «ξερό» σουτ του Πιναμόντι. Έξι λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Λοριάν να τιμωρήσει τη Μίλαν στο τετ-α-τετ, ρίχνοντας του φιλοξενούμενους στο καναβάτσο από το πρώτο δεκάλεπτο.

Στο 20 ΄Λεάο χόρεψε την αντίπαλη άμυνα και με όμορφο τελείωμα μείωσε για το 2-1, όμως με το καλησπέρα του β΄μέρους ο Λοριάν χτύπησε ξανά με δυνατό πλασέ που αναπαύτηκε στα δίχτυα για να χαρίσει ξανά διαφορά δυο τερμάτων στη Σασουόλο. Με το σκορ στο 3-1 η Μίλαν αναγκαστικά τα έπαιξε... όλα για όλα για τελικά δικαιώθηκε.

Αρχικά στο 59΄ο Γιόβιτς βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και μείωσε σε 3-2, ενώ στο τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τσουκουέζε βρήκε δίχτυα από δύσκολη γωνία αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Τελικά η ισοφάριση είχε την υπογραφή του Οκάφορ, ο οποίος μόλις δυο λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς τελείωσε ιδανικά μια φάση διαρκείας σε εκτέλεση κόρνερ για το 3-3 (84΄). Λίγο πριν το τέλος μάλιστα ο Ζιρού άγγιξε την ολική ανατροπή με άστοχο τελείωμα, όμως το 3-3 παρέμεινε μέχρι το φινάλε.

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Σπορτιέλο, Φλορέντσι, Κιάερ (55΄Γκάμπια), Τιό, Ερναντές, Αντλί (82΄Οκάφορ), Μούσα (55΄Ζιρού), Τσουκουέζε (65΄Πούλισικ), Λεάο, Λόφτους Τσικ (55΄Ρέιντερς), Γιόβιτς

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα