Λάτσιο - Σαλερνιτάνα 4-1: Καθάρισε με τεσσάρα και παλεύει για Ευρώπη

Νίκος Κικίδης
Λάτσιο

bet365

Με τον Μανδά να προστατεύει για ακόμα ένα ματς τα γκολποστ η Λάτσιο διέλυσε με 4-1 τη Σαλερνιτάνα του Κώστα Μανωλά και συνεχίζει να παλεύει για την έξοδο στην Ευρώπη.

Ελληνικός εμφύλιος στη Serie A με τη Λάτσιο του Μανδά να θριαμβεύει. Αν και δεν κατάφερε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του, ο Έλληνας γκολκίπερ είδε την ομάδα του να επικρατεί άνετα 4-1 επί της Σαλερνιτάνα του Κώστα Μανωλά και να εξακολουθεί να παλεύει για μια θέση στην πρώτη εξάδα. Οι Λατσιάλι μάλιστα δεν άργησαν να θέσουν βάσεις νίκης και μόλις στο πρώτο τέταρτο είχαν αποκτήσει καθαρό προβάδισμα.

Αρχικά στο 7΄Φελίπε Άντερσον με όμορφη προσποίηση άδειασε δυο αντίπαλους αμυντικούς προτού πλασάρει στη γωνία για το 1-0, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Βετσίνο εκμεταλλεύτηκε μια πρωτοφανή αδράνεια μετά από εκτέλεση κόρνερ για το 2-0. Στο 16΄ο Τσάουνα νίκησε τον Μανδά με καρφωτή κεφαλιά, αλλά η συνέχεια άνηκε ξανά στους Ρωμαίους.

Στο 35΄ο Φελίπε Άντερσον με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα σφράγισε επί της ουσίας το τρίποντο, προτού οι φιλοξενούμενοι ρίξουν στη μάχη τον Μανωλά στο ξεκίνημα του β΄μέρους για να... συμμαζέψουν την άμυνα. Η επιλογή πέτυχε, αλλά η Λάτσιο κατάφερε να βρει ακόμα ένα γκολ με διαγώνιο σουτ του Ίσακσεν (87΄) για το τελικό 4-1 επί τους ουραγού που έστειλε τη Λάτσιο προσωρινά στο -1 από την εξάδα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα