Γιουβέντους - Φιορεντίνα 1-0: Πήρε ανάσα...

Newsroom
Γιουβέντους

bet365

Η Γιουβέντους επέστρεψε στις επιτυχίες, επικράτησε 1-0 της Φιορεντίνα στο Τορίνο και αύξησε τη διαφορά από την Μπολόνια.

Με τα σενάρια για τον Μότα να κάνουν την εμφάνισή τους, η Γιουβέντους επικράτησε 1-0 της Φιορεντίνα εντός έδρας και πήρε βαθμολογική ανάσα. Η «Μεγάλη Κυρία» έπειτα από τέσσερα διαδοχικά ματς χωρίς νίκη, κατάφερε να νικήσει τους Βιόλα και να βρεθεί στο +4 από την τέταρτη Μπολόνια.

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Λάτσιο στον πρώτο ημιτελικό του Coppa Italia, οι Μπιανκονέρι μπήκαν δυνατά στο ματς και σκόραραν στο 6′ με τον ΜακΚένι αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ, όπως συνέβη και με αυτό που πέτυχε ο Βλάχοβιτς στο 12′. Ωστόσο, στο 21′ το γκολ μέτρησε κανονικά. Εκτέλεση κόρνερ, κεφαλιά του Μπρέμερ στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Γκάτι διαμόρφωσε το 1-0. Στο 32′ οι γηπεδούχοι σκόραραν ξανά, με τον Βλάχοβιτς και πάλι, αλλά το γκολ ακυρώθηκε. Η Φιορεντίνα θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο 74′ με το πλασέ του Γκονζάλες, αλλά ο Σέζνι με τη βοήθεια του δοκαριού κράτησε το μηδέν.

Η Κάλιαρι έκανε την έκπληξη, επικράτησε 2-1 της Αταλάντα και βρέθηκε στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Αντίθετα, οι Μπεργκαμάσκι έμειναν στο -5 από την πεντάδα. Η Βερόνα γνώρισε εντός έδρας ήττα 2-1 από την Τζένοα και παρέμεινε στο όριο της επικίνδυνης ζώνης.

 

SERIE A Τελευταία Νέα