Μανωλάς: «Είμαι Ρόμα στην Ιταλία, αυτή εκτόξευσε την καριέρα μου»

manolas_0

bet365

Ανοιχτά τη στήριξή του στη Ρόμα ενόψει του ντέρμπι με τη Λάτσιο δήλωσε ο Μανωλάς, ο οποίος παράλληλα παραδέχτηκε πως οι φίλοι της Σαλερνιτάνα δικαίως αποδοκιμάζουν καθώς η ομάδα του είναι τελευταία.

Ο Κώστας Μανωλάς κλήθηκε να μιλήσει στο Sky Sports για το ντέρμπι Ρόμα-Λάτσιο, με τον Ελληνα στόπερ να δηλώνει ανοιχτά την υποστήριξή τους στους «λύκους».

«Θα το νιώσει πολύ περισσότερο ως προπονητής παρά ως παίκτης. Εύχομαι στον Ντε Ρόσι τα καλύτερα για το ντέρμπι με την Λάτσιο. Θα υποστηρίξω την Ρόμα, είναι η πρώτη ομάδα στην Ιταλία για εμένα, εκτόξευσαν την καριέρα μου στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο».

Όσο για την κατάσταση της Σαλερνιτάνα, μετά το 2-2 με την Σασουόλο, δεν κρύφτηκε λέγοντας:

«Ο βαθμός αυτός θα μας δώσει την ώθηση ώστε να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα με αξιοπρέπεια» και αναφέρθηκε στον προσωπικό του στόχο:

«Απ' όταν έφτασα στην Ιταλία είδα ότι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία παίκτες βοηθούσαν τους πιο νέους και τώρα που μεγάλωσα είμαι αυτός που πρέπει να βοηθήσω τα παιδιά».

Μανωλάς: «Μας αξίζουν οι αποδοκιμασίες»

Όσο για τις αποδοκιμασίες από τον κόσμο, σχολίασε: «Κάνουμε πάντα το καλύτερο για τους οπαδούς μας, είμαστε τελευταίοι στη βαθμολογία και έτσι είναι δίκαιες οι αποδοκιμασίες. Τις αξίζουμε, αλλά ήρθε η ώρα να σταθούμε δίπλα στους νέους. Προσπαθώ πάντα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό».

 

SERIE A Τελευταία Νέα