Ίντερ - Έμπολι 2-0: Επιστροφή στις νίκες στο δρόμο προς το Scudetto

Νίκος Κικίδης
Ίντερ

bet365

Η Ίντερ επανήλθε στο δρόμο των επιτυχιών με νίκη 2-0 επί της Έμπολι κι έκανε ένα ακόμα διαδικαστικό βήμα προς το Scudetto, το οποίο δεν χάνεται με τίποτα.

Η ανορθογραφία της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στη Νάπολι και ο αποκλεισμός από το Champions League δεν στάθηκαν ικανά για να την εκτροχιάσουν... Μετά το παράθυρο των εθνικών η Ίντερ ανασυγκροτήθηκε κι επέστρεψε στις εγχώριες επιτυχίες, καθώς επικράτησε 2-0 επί της Έμπολι και διατηρήθηκε στο +14 από δεύτερη Μίλαν.

Οι Νερατζούρι μπήκαν με το πόδι πατημένη στο γκάζι, απείλησαν για πρώτη φορά στο 4΄σε προσπάθεια του Λαουτάρο και τελικά άνοιξαν το σκορ ένα λεπτό αργότερα με πλασέ του Ντιμάρκο στη γωνία.

Οι γηπεδούχοι ήταν απόλυτα κυρίαρχοι και έφτασαν πολύ κοντά στο 2-0 στο 19΄όταν ο Μπαστόνι σημάδεψε το αριστερό δοκάρι της Έμπολι. Οι ευκαιρίες άρχισαν να στερεύουν αν και η Ίντερ κρατούσε με ευκολία το προβάδισμα και τελικά κατάφερε να βρει το δεύτερο γκολ προς το φινάλε του αγώνα.

Έπειτα από γύρισμα του Ντάμφρις στην περιοχή ο Σάντσες βρέθηκε αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι και είχε εύκολο έργο προ κενής εστίας για το 2-0 που παρέμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα (81΄).

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάγκι): Αουντέρο, Παβάρ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι (77΄Ντάμφρις), Ντιμάρκο (69΄Κάρλος Αουγκούστο), Νταρμιάν, Μπαρέλα, Μικιταριάν (84΄Φρατέσι), Τσαλχάνογλου (69΄Ασλάνι), Τουράμ, Μαρτίνες (77΄Σάντσες)

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα