Λέτσε - Ρόμα 0-0: Γκέλα και η τετράδα απομακρύνεται

Newsroom
Ρόμα

bet365

Η Ρόμα δεν έπιασε υψηλή απόδοση στην έδρα της ανώτερης Λέτσε, περιορίστηκε στο 0-0 και ξέμεινε στο -5 από τη μάχη της τετράδας και την εξαιρετική Μπολόνια του Λυκογιάννη.

Η πρώτη τετράδα της Serie A αρχίζει να χάνεται στον... ορίζοντα για τη Ρόμα. Οι Ρωμαίοι δεν ήταν καλοί στην έδρα της Λέτσε, απείχαν από την καλή φόρμα των τελευταίων εβδομάδων και μοιραία κόλλησαν στο 0-0 που τους περιόρισε στο -5 από την τετράδα.

Οι γηπεδούχοι στάθηκαν εξαιρετικά στο πρώτο μέρος, αν και οι Τζιαλορόσι μπορούν να ισχυρίζονται πως είχαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία σε δοκάρι του Ανχελίνο από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Μια ανούσια κατοχή είχε ό,τι ήταν να επιδείξει η Ρόμα στο β΄μέρος, τη στιγμή που η Λέτσε τέσταρε την ετοιμότητα του Σβιλάρ σε διάφορες περιπτώσεις.

Φωτιά στη μάχη της παραμονής

Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Κάλιαρι και Βερόνα , με αμφότερες να παραμένουν στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μπονατσόλι στο 30΄, όμως ο Σουλεμάνα ισοφάρισε στο 74΄κι έσωσε τον βαθμό για την ομάδα του.

Ίδιο αποτέλεσμα και στο Σασουόλο - Ουντινέζε, με τις δυο ομάδες να μένουν στο 1-1 σε ένα αποτέλεσμα που περιόρισε τους Νεροβέρντι στην προτελευταία θέση. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Ντεφρέλ στο 41΄, όμως η Ουντινέζε ισοφάρισε τέσσερα λεπτά με τον Τοβίν και κράτησε τον βαθμό που την έστειλε στο +3 από τον υποβιβασμό.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα