Νάπολι - Αταλάντα 0-3: Ζωντανή για σεντόνι η Ντέα, διπλό μέσα στο «Ντιέγκο Μαραντόνα»

Newsroom
Αταλάντα

bet365

Η Αταλάντα «καθάρισε» τη Νάπολι στο πρώτο ημίχρονο, επικράτησε με 3-0 και παρέμεινε ζωντανή στη μάχη για την παρουσία της στο Champions League.

Ζωντανή για σεντόνι η Αταλάντα. Η Ντέα «άλωσε» το «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» και «καθάρισε» τη Νάπολι μέσα σε 20 λεπτά, βρήκε άλλο ένα στο δεύτερο και επικράτησε στον ιταλικό νότο με 3-0!

Η ομάδα του Γκασπερίνι ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος και αφού προηγήθηκε στα μισά, έβαλε τις βάσεις για το «τρίποντο» στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λεπτου με τον Σκαμάκα, κάνοντας εξαιρετική διαχείριση στο δεύτερο σκέλος του αγώνα.

Συνεχίζει να ελπίζει για το Champions League η «Ντέα» που μείωσε στον έναν βαθμό τη διαφορά από την 5η Ρόμα και στους τέσσερις από την 4η Μπολόνια. Σε δύσκολη θέση οι «παρτενοπέι» που έχασαν έδαφος, μένοντας στην 7η θέση και στο -6 από τη Ρόμα, έχοντας ωστόσο έναν αγώνα περισσότερο.

Η Νάπολι μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και πίεσε την Αταλάντα. Κόντρα στη ροή του αγώνα ωστόσο οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, με τον Μίραντσουκ να εκμεταλλεύεται την αναμπουμπούλα στην περιοχή των γηπεδούχων και να δίνει το προβάδισμα στην Αταλάντα στο 26ο λεπτό του αγώνα.

Η Νάπολι επηρεάστηκε αισθητά από το γκολ αυτό και μάλιστα δέχτηκε δεύτερο γκολ πριν από την ανάπαυλα. Σκόρερ ο Σκαμάκα που στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έγραψε το 2-0 με ένα εξαιρετικό σουτ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή.

Στο δεύτερο μέρος η Αταλάντα έκανε εξαιρετική διαχείριση του προβαδίσματος που είχε, δεν επέτρεψε στη Νάπολι να μειώσει και να μπει ξανά στο παιχνίδι. Μάλιστα η Αταλάντα βρήκε ακόμα ένα γκολ λίγο πριν από το τέλος της αναμέτρησης με τον Κούπμαϊνερς να διαμορφώνει το τελικό 3-0 για τους φιλοξενούμενους.

 

SERIE A Τελευταία Νέα