Βερόνα - Μίλαν 1-3: Τρίτο διαδοχικό τρίποντο για τους Ροσονέρι

milan_pulisic

bet365

H 2η της Serie A, Mίλαν, επικράτησε στην έδρα της Βερόνα με 3-1 και πανηγύρισε τρίτο διαδοχικό τρίποντο. Στους 62 βαθμούς οι Ροσονέρι, στο +2 από την 3η Γιουβέντους και στο +14 από την 5η Ρόμα.

Μίλαν για... αστέρια. Οι Ροσονέρι πέρασαν με το «διπλό» από την έδρα της Βερόνα με σκορ 3-1 και βρίσκονται στη 2η θέση της Serie A, στο +2 από την 3η Γιουβέντους, στο +14 από την 5η Ρόμα και στο -13 από την... άπιαστη πρωτοπόρο, Ίντερ. Μπήκε στο ματς στο 57' ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σφιντέρσκι.

Στο 23' ο Πούλισικ σημάδεψε το δοκάρι και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από καλή θέση. Στο 38' ο Όκαφορ δεν κατάφερε να σκοράρει με διπλή ευκαιρία και στο 44' ο Τεό Ερναντέζ ξεκίνησε την κούρσα του από τα αριστερά και αφού πήρε τρεις κόντρες, βρέθηκε στην καρδιά της περιοχής και εκτέλεσε για το 1-0, χωρίς να το... πιστεύει.

Στο 50’ ο Οκαφόρ έκλεψε, κουβάλησε την μπάλα, πλάσαρε, ο Μοντιπό απέκρουσε αλλά ο Πούλισικ πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα σε ανυπεράσπιστη εστία. Στο 62' οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Σφιντέρσκι και στο 65' ο Νόσλιν μείωσε το σκορ με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή.

Στο 70' ο Λεάο έκανε φοβερή κούρσα αλλά αστόχησε στο τετ α τετ. Εν τέλει στο 79' ο Τσουκουέζε με εντυπωσιακό σουτ στην κίνηση έκανε το 1-3 και τελείωσε το ματς.

Βαθμολογία:

serie a table

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα