Φιορεντίνα - Ρόμα 2-2: Οι Ρωμαίοι έσωσαν το βαθμό στο φινάλε

Ρομα

bet365

H Φιορεντίνα πήρε δις προβάδισμα κόντρα στη Ρόμα στο «Αρτέμιο Φράνκι», όμως οι Τζιαλορόσι με γκολ γκολ του Ντιέγκο Γιορέντε στην τελευταία φάση πήραν το βαθμό της ισοπαλίας (2-2).

«Όρθια» η Ρόμα στο «Αρτέμιο Φράνκι». Η Φιορεντίνα πήρε δυο φορές το προβάδισμα κόντρα στους Τζιαλορόσι, έφτασε κοντά στη νίκη, όμως ο Ντιέγκο Γιορέντε με γκολ στην τελευταία φάση των καθυστερήσεων ισοφάρισε σε 2-2 και έσωσε τον βαθμό για την ομάδα του. Πρώτη απώλεια βαθμών για την ομάδα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι, έπειτα από τρεις διαδοχικές νίκες. Στην 5η θέση οι Ρωμαίοι με 48 βαθμούς, στο -3 από την 4η Μπολόνια.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 18' όταν ο Γκονζάλεθ εκτέλεσε κόρνερ και ο Ρανιέρι άνοιξε το σκορ. Στο 38’ ο Παρέδες έσωσε στη γραμμή μετά από σουτ του Μπελότι. Οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» στο 58' όταν ο Ντιμπάλα γύρισε την μπάλα από τα αριστερά και ο Αουάρ ισοφάρισε με κεφαλιά.

Στο 69' οι Βιόλα ανέκτησαν το προβάδισμα τους. Ο Μπιράγκι σέντραρε από αριστερά, ο Μπελότι πήρε την κεφαλιά και ο Μαντραγκόρα από έκανε το 2-1. Στο 78ο λεπτό η Φιορεντίνα κέρδισε πέναλτι και είχε ευκαιρία να πάρει «αέρα» δυο τερμάτων αλλά ο Σβίλαρ απέκρουσε την εκτέλεση του Μπιράγκι. Αφού οι γηπεδούχοι δεν «καθάρισαν» το ματς δέχτηκαν «ψυχρολουσία», στο 90+5', όταν ο Γιορέντε με φανταστικό σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 2-2.

Φιορεντίνα: Τεράτσιανο, Μπιράγκι, Μιλένκοβιτς, Ρανιέρι, Καγιόντε, Μποναβεντούρα, Λοπές (90+3’ Αρτούρ), Μαντραγκόρα (90+3’ Μπαράκ), Μπελότι (90+1’ Ενζολά), Γκονθάλεθ (46’ Ικονέ), Σοτίλ (78’ Ντάνκαν)

Ρόμα: Σβίλαρ, Ανχελίνιο (80’ Σπινατσόλα), Γιορέντε, Μαντσίνι (33’ Χούισεν), Εντικά, Παρέδες (80’ Πελεγκρίνι), Κριστάντε, Αουάρ, Ελ Σααραουί (73’ Ζαλέφσκι), Λουκάκου, Ντιμπάλα (73’ Μπαλντάντσι)

Βαθμολογία

serie a table

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα