Ντιμπάλα: «Ο Μέσι, ο Κριστιάνο και ο Ιγκουαΐν είναι οι αγαπημένοι μου συμπαίκτες»

Newsroom
Ντιμπάλα

bet365

Ο Πάουλο Ντιμπάλα μιλά για την περίοδο συνύπαρξής του με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, αποκαλύπτει τους αγαπημένους του συμπαίκτες και δεν ξεχνά τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα είναι το μεγάλο αστέρι της Ρόμα. Ο διεθνής Αργεντινός έχει περάσει ολόκληρη την καριέρα του στην Ευρώπη, παίζοντας στην Ιταλία. Αρχικά στην Παλέρμο, μετά στη Γιουβέντους μέχρι που ο Ζοσέ Μουρίνιο κατάφερε να τον φέρει στη Ρόμα, αφότου έληξε το συμβόλαιό του με τη «Βέκια Σινιόρα». Μιλώντας για ένα μέσο ενημέρωσης στη Σαουδική Αραβία, σχολιάζει με ποιους συμπαίκτες τα πάει καλύτερα στον κόσμο του ποδοσφαίρου: «Ο Μέσι, ο Ρονάλντο και ο Ιγκουαΐν είναι οι τρεις αγαπημένοι μου συμπαίκτες στον κόσμο του ποδοσφαίρου», αποκαλύπτει συγκεκριμένα.

Ο έμπειρος φορ που είχε την ευκαιρία να μοιραστεί τα αποδυτήρια τόσο με τον Κριστιάνο, όσο και με τον Μέσι και είναι ειλικρινής για το πώς είναι να παίζεις με δύο από τους καλύτερους παίκτες στην Ιστορία του ποδοσφαίρου: «Ο Ρονάλντο; Είναι πρωταθλητής. Το να παίξω μαζί του στη Γιουβέντους ήταν υπέροχο, έμαθα από αυτόν την αφοσίωση στο επάγγελμά μου και την επιθυμία να κερδίσω, παρά όλα όσα είχα ήδη πετύχει. Δεν εκπλήσσομαι που τα πάει καλά και στην Αραβία. Αν και το όνειρό μου από παιδί ήταν να παίξω με τον Μέσι, είναι ήδη μια συνεχής έμπνευση. Το να μοιράζομαι τη νίκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο μαζί του είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ», ανέφερε συγκεκριμένα.

Μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες προπονητής του στη Ρόμα ήταν ο Μουρίνιο. Ο Αργεντινός στην ουσία υπέγραψε στην ιταλική ομάδα χάρη στον Πορτογάλο τεχνικό και τον αναφέρει ως σημαντικό προπονητή στην καριέρα του: «Η συνεργασία με τον Μουρίνιο ήταν ενθαρρυντική και έφερε σημαντική ανάπτυξη για μένα. Ένας προπονητής που έχει κάνει πολλά στην καριέρα του, αναμφίβολα φέρνει την εμπειρία του και σε βοηθά να εξελιχθείς ως ποδοσφαιριστής. Ειλικρινά δεν ξέρω τι του επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει να είναι στην κορυφή. Έχουμε έναν νέο προπονητή, τον Ντε Ρόσι, ο οποίος ήταν ένα σύμβολο εδώ ως παίκτης και που τώρα είναι πλήρως αφοσιωμένος στο νέο του ρόλο. Μεταδίδει τις ιδέες του και είναι πραγματικά ενθαρρυντικό να δουλεύεις μαζί του».

 

SERIE A Τελευταία Νέα