Νάπολι: Στην πόρτα της εξόδου ο Ματσάρι

Νάπολι: Στην πόρτα της εξόδου ο Ματσάρι

Newsroom
n

bet365

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, άλλαξε ξανά γνώμη και θα απαλλαγεί από τον Βάλτερ Ματσάρι, ο οποίος ήρθε στη θέση του Ρούντι Γκαρσία μόλις πριν λίγους μήνες.

Ο Βάλτερ Ματσάρι μπορεί να αποτελέσει παρελθόν για τη Νάπολι ακόμα και εντός της ημέρας.

Οι «Παρτενοπέι» σκέφτονται να απολύσουν τον προπονητή τους για τρίτη φορά αυτή τη σεζόν, καθώς τα πράγματα δεν έχουν την επιθυμητή εξέλιξη ούτε υπό τις οδηγίες του Ιταλού τεχνικού και πλησιάζει το κρισιμο για την ευρωπαϊκή συνέχεια της ομάδας παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

Ο Marco Conterio ανέφερε ότι κατά πάσα πιθανότητα, η Νάπολι θα απολύσει τον Ματσάρι ακόμα και εντός της ημέρας σήμερα Δευτέρα (19/02), παρά τον περιορισμένο διαθέσιμο χρόνο για να έρθει ένας νέος τεχνικός πριν τη «μάχη» με τη Μπάρτσα.

Ο ομοσπονδιακός κόουτς της Σλοβακίας, Φραντσέσκο Καλτσόνα, είναι ο εκλεκτός για να αναλάβει την ομάδα. Έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τους προπονητές της Νάπολι, Λουτσιάνο Σπαλέτι και Μαουρίτσιο Σάρι και έχει ήδη ζητήσει άδεια από την Ομοσπονδία της Σλοβακίας για να εργαστεί στην ομάδα του ιταλικού Νότου.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι υπάρχει ήδη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και πως ο Καλτσόνα θα πάρει μαζί του στο τεχνικό επιτελείο ένα από τα αγαπημένα παιδιά των φίλων των «παρτενοπέι», τον Μάρεκ Χάμσικ!

 

SERIE A Τελευταία Νέα