Έχασε την ευκαιρία για εξάδα η Φιορεντίνα

Newsroom
Φιορεντίνα - Εμπολι

bet365

Η Φιορεντίνα έχασε την ευκαιρία να εδραιωθεί στην εξάδα, αφού παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Έμπολι εκτός έδρας. Στη ζώνη του υποβιβασμού η Κάλιαρι.

Την ευκαιρία να εδραιωθεί στην εξάδα έχασε η Φιορεντίνα, καθώς έμεινε στο 1-1 με την Έμπολι εκτός έδρας. Ετσι, οι «βιόλα» έμειναν στην 7η θέση με 38 βαθμούς, όπου και ισοβαθμούν με τη Ρόμα (ματς λιγότερο), ενώ η ομάδα του Νταβίντε Νικόλα βρίσκεται λίγο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Μπελτράν άνοιξε το σκορ στο 29’ για τους Βιόλα, οι οποίοι και είχαν τον απόλυτο έλεγχο στο ματς. Η Έμπολι μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 56’ με τον Νιάνγκ ο οποίος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι. Καλύτερη μέχρι το τέλος η Έμπολι, χωρίς όμως να πετύχει κάτι περισσότερο.

Η Κάλιαρι αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με την Ουντινέζε μένοντας έτσι κάτω από την επικίνδυνη ζώνη. Στο 14ο λεπτό ο Ζεμούρα άνοιξε το σκορ για την Ουντινέζε, με τον Γκαετάνο να ισοφαρίζει στο 44’ για τους φιλοξενούμενους. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι, με το σκορ να παραμένει έτσι ως το φινάλε. Η Ουντινέζε είναι στην 15η θέση με 23 βαθμούς. Θυμίζουμε, πως ο Χατζηδιάκος ήταν εκτός αποστολής λόγω του τραυματισμού, με τον Ελληνα διεθνή να επιστρέφει στη δράση στις αρχές Μαρτίου.

 

SERIE A Τελευταία Νέα