Ίντερ: Απέρριψε την Μάντσεστερ Σίτι και ανανεώνει μέχρι το 2029 ο Μπαρέλα

Ο Νικολό Μπαρέλα πανηγυρίζει

bet365

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, ο Νικολό Μπαρέλα απέρριψε προσέγγιση της Μάντσεστερ Σίτι και προχώρησε σε συμφωνία με την Ίντερ για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Η Gazzetta dello Sport αποκάλυψε πως ο Νικολό Μπαρέλα θα ρίξει... άγκυρα στο Μιλάνο, αφού ο Ιταλός μέσος έδωσε τα χέρια με την Ίντερ για την υπογραφή νέου συμβολαίου μέχρι το καλοκαίρι του 2029, αφότου πριν απέρριψε προσέγγιση της Μάντσεστερ Σίτι το περασμένο καλοκαίρι.

O 27χρονος Ιταλός κεντρικός μέσος, που έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026, ξεκαθάρισε τότε στους «πολίτες» πως δεν ενδιαφέρεται να μετακινηθεί κι έπειτα ξεκίνησε συνομιλίες με τους «νεραντζούρι», οι οποίες τελικά είχαν αίσιο τέλος, αφού υπήρξε συμφωνία για την συνέχιση της συνεργασίας τους.

Ο Μπαρέλα φυσικά θα πάρει και μία μικρή αύξηση με το νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει βλέποντας τις απολαβές του να ανεβαίνουν από τα περίπου 6 εκατ. ευρώ καθαρά που παίρνει τώρα στα 7 εκατ. ευρώ.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έχει πραγματοποιήσει φέτος 31 συμμετοχές σκοράροντας δύο γκολ και δίνοντας πέντε ασίστ σε 2.199 λεπτά συμμετοχής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα