Μπολόνια - Φιορεντίνα 2-0: Σταθερά σε τροχιά... τετράδας οι Ροσομπλού, ασίστ ο Λυκογιάννης (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Λυκογιαννης

bet365

Η Μπολόνια νίκησε τη Φιορεντίνα με 2-0 και έπιασε την Αταλάντα στην 4η θέση της βαθμολογίας της Serie A, έχοντας ματς περισσότερο. Έδωσε ασίστ ο Μπάμπης Λυκογιάννης.

Τρίτη διαδοχική νίκη και «γκάζι» για τετράδα για την Μπολόνια! Οι Ροσομπλού μετά τις «τεσσάρες» κόντρα σε Λέτσε και Σασουόλο επικράτησαν της Φιορεντίνα με 2-0 και έπιασαν την 4η της βαθμολογίας της Serie A, Αταλάντα, στους 42 βαθμούς, έχοντας όμως ματς περισσότερο από τους Μπεργαμάσκι. Μπήκε στο 79' και έδωσε ασίστ ο Μπάμπης Λυκογιάννης.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 12ο λεπτό με κεφαλιά του Ορσολίνι, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Φέργκιουσον. Ο 27χρονος επιθετικός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και στο 36' αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Στο 90+5' ο Λυκογιάννης ανέβηκε από τα αριστερά, έβγαλε τη χαμηλή σέντρα και ο Όντγκααρντ με σουτ από τη μικρή περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Ο 30χρονος διεθνής Έλληνας αριστερός μπακ μετράει ένα γκολ και μια ασίστ σε 16 εμφανίσεις του στην τρέχουσα Serie A.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα