Serie A: Ξέσπασε με πεντάρα η Φιορεντίνα, ασταμάτητη η Μπολόνια

Νίκος Κικίδης
Φιορεντινα

bet365

Επιστροφή στις νίκες με... κρότο για τη Φιορεντίνα που διέλυσε με 5-0 τη Φροζινόνε, τη στιγμή που η Μπολόνια με τη σειρά της διέλυσε 4-0 την Λέτσε και ανέβηκε στην πρώτη πεντάδα της Serie A.

Η Φιορεντίνα αγνοούσε τη νίκη εδώ και εβδομάδες, όπως απέναντι στη Φροζινόνε βρυχήθηκε με πεντάρα (5-1) που την έστειλε ξανά σε τροχιά Ευρώπης. Οι Βιόλα έστησαν πάρτι στο ημίχρονο και προηγήθηκαν με 3-0 χάρη σε γκολ των Μπελότι (16΄), Ικονέ (19΄) και Κουάρτα, προτού ο Νίκο Γκονζάλες γράψει το 4-0 στο 53΄. Η Φροζινόνε μείωσε προσωρινά σε 4-1 με γκολ του Ματσιτέλι, όμως η Φιορεντίνα πρόσθεσε ένα ακόμα με τον Μπαράκ στο 85΄για το τελικό 5-1.

Εξίσου ευρεία νίκη πανηγύρισε και η Μπολόνια με το τελικό 4-0 απέναντι στη Λέτσε. Η ομάδα του Λυκογιάννη δεν άφησε ποτέ το πόδι από το γκάζι και είχε χτίσει βάσεις νίκης από το ημίχρονο χάρη σε γκολ των Μπεουκέμα (5΄) και Ορσολίνι (27΄). Στο 49΄ο Ορσολίνι ξανά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, με τον Οντγκαρντ να προσθέτει το κερασάκι στην τούρτα (82΄) στον θρίαμβο της Μπολόνια που παρέμεινε πέμπτη και χτυπάει την πόρτα της πρώτης τετράδας.

Αντίθετα χωρίς σκορ (0-0) ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ Μόντσα και Βερόνα, με την τελευταία να παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη. Ο Κυριακόπουλος αγωνίστηκε ως αλλαγή στο τελευταίο εικοσάλεπτο δίχως πάντως να καταφέρει να αλλάξει τις ισορροπίες για τη Μόντσα που παρέμεινε στο μηδέν.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα