Ρόμα - Ίντερ 2-4: Νερατζούρα... ιαχή για Scudetto! (vid)

Ιάσονας Θεριός
inter_away_win

bet365

Η Ίντερ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο βροχερό «Ολίμπικο», ωστόσο «λύγισε» την αξιόμαχη Ρόμα (4-2) και «πέταξε» στο +7 από τη Γιουβέντους, φωνάζοντας πως αυτό το πρωτάθλημα δύσκολα θα της το πάρουν.

Χόρεψε στη βροχή η Ίντερ και βροντοφώναξε πως αυτό το Scudetto βρίσκεται στα... χέρια της, πως πιθανότατα μπορεί μόνο να το χάσει και όχι να της το πάρουν! Η - απολαυστική κατά διαστήματα - ομάδα του Ιντσάγκι δεν είχε εύκολο έργο, αλλά κέρασε τεσσάρα τη Ρόμα στο «Ολίμπικο» και δείχνει να χάνεται στον ορίζοντα της Γιουβέντους, ούσα πλέον στο +7 και την κορυφή. Πρώτη ήττα για τους Τζαλορόσι με τον Ντε Ρόσι στον πάγκο, παρέμειναν στην 5η θέση της Serie A.

Οι Νερατζούρι μπήκαν στο παιχνίδι και ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με κεφαλιά του Ατσέρμπι στο 17ο λεπτό, με τους Ρωμαίους πάντως να δείχνουν αποφασισμένοι να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό. Με θάρρος και αλεγκρία έψαξαν την επιστροφή τους στο παιχνίδι και τα κατάφεραν έξοχα, αφού στο 28' ο Μαντσίνι έφερε το ματς στα ίσα με κεφαλιά και στο 44' ο Ελ Σαράουι με ωραία προσπάθεια - αλλά και ομολογουμένως τυχερό τελείωμα - γύρισε τούμπα το ματς και έδωσε το προβάδισμα στη Ρόμα.

Το μέταλλο και η ποιότητα της Ίντερ ωστόσο, «μίλησαν» στο δεύτερο μέρος. Οι Νερατζούρι έπνιξαν για ένα σημαντικό διάστημα την αντίπαλό τους, ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και δικαιώθηκαν πλήρως αφού έφτασαν στη σημαντικότατη ανατροπή. Ο Τουράμ με προβολή στο 49' έκανε το 2-2 και λίγα λεπτά μετά, στο 56', ο Ανχελίνιο, στην προσπάθειά του να μαρκάρει τον ασυγκράτητο Γάλλο, έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και γύρισε τούμπα το ματς. Η Ίντερ διαχειρίστηκε εξαιρετικά τον εναπομείναντα χρόνο, ακόμα κι αν ο Λουκάκου σπατάλησε δύο φοβερές στιγμές για τη Ρόμα, και στις καθυστερήσεις ο Μπαστόνι διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Αντίδραση... Ευρώπης για τη Λάτσιο

Νωρίτερα, η Λάτσιο πέρασε από τη Σαρδηνία, επικρατώντας 3-1 της Κάλιαρι εκτός έδρας. Έβγαλε αντίδραση η ομάδα του Σάρι η οποία μετρούσε δύο σερί αγωνιστικές μακριά από τα θετικά αποτελέσματα και με την επιστροφή της στα τρίποντα ανέβηκε στην 6η θέση της Serie A, στο -4 από την τετράδα.

Με τη βοήθεια της τύχης και το αυτογκόλ του Ντεϊόλα στο 26' άνοιξαν το σκορ οι Λατσιάλι. Στο 49' ο Ιμόμπιλε διπλασίασε τα τέρματα των Ρωμαίων από κοντά. Η Κάλιαρι μπήκε ξανά στο παιχνίδι με το πανέμορφο γκολ του Γκαετάνο δύο λεπτά μετά, ωστόσο το τέρμα του Φελίπε Άντερσον στο 65' «κλείδωσε» τη νίκη για τη Λάτσιο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα