Μαραντόνα - Το Χέρι του Θεού: Έρχεται στην Ελλάδα από το Gazzetta και τις εκδόσεις Οξύ Comics!

Newsroom
Μαραντόνα: Το Χέρι του Θεού

bet365

Το Gazzetta ενώνει τις δυνάμεις του με τις εκδόσεις Οξύ Comics, φέρνοντας στην Ελλάδα το συγκλονιστικό graphic novel με τη ζωή του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα ξεπέρασε το ποδόσφαιρο, τη ζωή την ίδια. Λατρεύεται σαν θεός ακόμα και μετά τον θάνατό του, έχει αφήσει το σημάδι του σε εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο, έχει μετατρέψει το κέντρο της Νάπολης σε προσωπικό ναό, ενώ έχει δώσει τ' όνομά του και στο γήπεδο της πόλης.

Το Gazzetta, αναγνωρίζοντας την τεράστια κληρονομιά του Μαραντόνα, ενώνει τις δυνάμεις του με τις εκδόσεις Οξύ Comics, φέρνοντας στην Ελλάδα ένα έργο που αφήνει εποχή: «Το Χέρι του Θεού - η ζωή του Ντιέγκο Μαραντόνα σε κόμικ», αποτελεί μια σπουδαία καταγραφή του τι ήταν πραγματικά ο Ντιεγκίτο, με την εικονογράφηση να είναι αντάξια του μεγέθους του!

Ο Ναπολιτάνος που έζησε το φαινόμενο Μαραντόνα

Τα κείμενα υπογράφει ο Paolo Baron, ένας Ναπολιτάνος που έζησε τις ημέρες του «χρυσού παιδιού» τις φτωχογειτονιές της πόλης του από κοντά, παρακολούθησε την «έκρηξη» που προκάλεσε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και κατέγραψε τόσο τις φωτεινές όσο και τις σκοτεινές μέρες του. Η συνεργασία του με τον εικονογράφο Ernesto Carbonetti τους έχει καθιερώσει ως ένα σημαντικό καλλιτεχνικό δίδυμο σε όλη την Ευρώπη. Η μετάφραση στα ελληνικά έγινε από τον Θάνο Σαρρή.

Το graphic novel «Το Χέρι του Θεού» κυκλοφορεί στις 29 Φεβρουαρίου στα βιβλιοπωλεία όλης της χώρας και online. Μια έκδοση-φόρος τιμής, που δεν πρέπει να λείπει από τη βιβλιοθήκη κανενός ποδοσφαιρόφιλου.

Μπορείτε να εξασφαλίσετε το δικό σας αντίτυπο με ένα click ΕΔΩ!

Μείνετε συντονισμένοι, γιατί οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν με ακόμα περισσότερες αθλητικές εκδόσεις από το Gazzetta και τις εκδόσεις Οξύ!

 

SERIE A Τελευταία Νέα