Ρόμα: Επέλεξε τον Μοντεστό για τη θέση του αθλητικού διευθυντή

Νίκος Κικίδης
Ρόμα: Επέλεξε τον Μοντεστό για τη θέση του αθλητικού διευθυντή

bet365

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η διαδικασία αντικατάστασης του Τιάγκο Πίντο στη θέση του αθλητικού διευθυντή της Ρόμα, με τη διοίκηση να έχει καταλήξει στην επιλογή του Φρανσουά Μοντεστό.

Σε ακόμη ένα γνώριμο πρόσωπο με παρελθόν στον Ολυμπιακό στρέφεται η Ρόμα για την εσωτερική της στελέχωση. Ο λόγος για τον Φρανσουά Μοντεστό, ο οποίος σύμφωνα με την ιταλική «Corriere Dello Sport» αποτελεί τον εκλεκτό της διοίκησης για να αντικαταστήσει τον Τιάγκο Πίντο στη θέση του αθλητικού διευθυντή.

«Ο Μοντεστό είναι πολύ κοντά με την CEO της Ρόμα, Λίνα Σουλούκου, και έχει μιλήσει ήδη με τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες» αναφέρεται μεταξύ άλλων στο ιταλικό δημοσίευμα, το οποίο συμπληρώνει πως στη Ρόμα δεν έχουν καμία αμφιβολία για την επιλογή τους.

Μετά την αποχώρηση του Πίντο άλλωστε και την άφιξη του Ντανιέλε Ντε Ρόσι στον πάγκο για να διαδεχτεί τον Ζοσέ Μουρίνιο, η Ρόμα επέσπευσε τις διαδικασίες για να καλύψει τα κενά στο οργανόγραμμα της νέας εποχής, με τον πρώην αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού και νυν της Μόντσα να ξεχωρίζει.

Όσο πάντως οι υπογραφές δεν πέφτουν δεν μπορεί να γίνεται ακόμα λόγος για ολοκληρωμένο deal, αν και όλα δείχνουν πως η οριστική συμφωνία αποτελεί απλώς θέμα χρόνου.

Θυμίζουμε άλλωστε πως οι Ιταλοί είχαν συνδέσει και στο παρελθόν τον Μοντεστό με τη Ρόμα χωρίς το θέμα να προχωρήσει, όμως αυτή τη φορά υποστηρίζουν πως τα πράγματα δείχνουν πιο ζεστά μεταξύ των δυο πλευρών.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα