Νάπολι - Φιορεντίνα 3-0: Ξέσπασε και προκρίθηκε στον τελικό

Βασίλης Μπαλατσός
Ναπολι

bet365

Η Νάπολι επικράτησε με 3-0 της Φιορεντίνα στο Ριάντ και προκρίθηκε στον τελικό του Super Cup, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Ίντερ - Λάτσιο. Ήρθε από τον πάγκοι και σκόραρε δις ο Τσέρμπιν.

Η Νάπολι μπορεί και χωρίς Οσιμέν. Οι πρωταθλητές Ιταλίας «ξέσπασαν» στη Φιορεντίνα στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, πήραν τη νίκη με 3-0 και προκρίθηκαν στον τελικό του ιταλικού Super Cup. Οι Ναπολιτάνοι θα αντιμετωπίσουν τη Δευτέρα (22/1, 21:00) τη νικήτρια του έτερου ημιτελικού, Ίντερ - Λάτσιο (19/1, 21:00).

Στο 22' ο Ζέσους έβγαλε φανταστική μπαλιά και ο Σιμεόνε άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ από δύσκολη διαγώνια θέση. Στο 28' ο Μπελτράν της Φιορεντόνα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Στο 43' ο Ικονέ κέρδισε πέναλτι από τον Μάριο Ρούι, ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση και αστόχησε.

Ο Τσέρμπιν ήρθε από τον πάγκο στο 81' και «καθάρισε» το ματς με δυο γκολ σε ισάριθμα λεπτά. Στο 84' μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ντι Λορέντσο πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, ο Ιταλός επιθετικός από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα και στην προσπάθεια του χτύπησε την μπάλα στο δοκάρι. Στο 86' ο Ιταλός έκλεψε την μπάλα στο κέντρο, την κουβάλησε μέχρι την αντίπαλη περιοχή και εκτέλεσε για το τελικό 3-0.

Νάπολι: Γκολίνι, Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Ζουάν Ζεσούς, Ματσόκι (82' Τσέρμπιν), Καγιούστε (77' Γκαετάνο), Λομπότκα, Ρούι (72' Όστιγκαρντ), Πολιτάνο (72' Λίντστρομ), Κβαρατσχέλια (72' Ζιελίνσκι), Σιμεόνε

Φιορεντίνα: Τερατσάνο, Καγιόντε, Μιλένκοβιτς, Κουάρτα (88' Μπαράκ), Μπιράγκι (68' Παρίζι), Άρτουρ, Ντάνκαν, Ικονέ (57' Ενζολά), Μποναβεντούρα (88' Φαραόνι), Μπρέκαλο (57' Σοτίλ), Μπελτράν

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα