Νάπολι - Φιορεντίνα 3-0: Ξέσπασε και προκρίθηκε στον τελικό

Βασίλης Μπαλατσός
Ναπολι

bet365

Η Νάπολι επικράτησε με 3-0 της Φιορεντίνα στο Ριάντ και προκρίθηκε στον τελικό του Super Cup, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Ίντερ - Λάτσιο. Ήρθε από τον πάγκοι και σκόραρε δις ο Τσέρμπιν.

Η Νάπολι μπορεί και χωρίς Οσιμέν. Οι πρωταθλητές Ιταλίας «ξέσπασαν» στη Φιορεντίνα στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, πήραν τη νίκη με 3-0 και προκρίθηκαν στον τελικό του ιταλικού Super Cup. Οι Ναπολιτάνοι θα αντιμετωπίσουν τη Δευτέρα (22/1, 21:00) τη νικήτρια του έτερου ημιτελικού, Ίντερ - Λάτσιο (19/1, 21:00).

Στο 22' ο Ζέσους έβγαλε φανταστική μπαλιά και ο Σιμεόνε άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ από δύσκολη διαγώνια θέση. Στο 28' ο Μπελτράν της Φιορεντόνα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Στο 43' ο Ικονέ κέρδισε πέναλτι από τον Μάριο Ρούι, ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση και αστόχησε.

Ο Τσέρμπιν ήρθε από τον πάγκο στο 81' και «καθάρισε» το ματς με δυο γκολ σε ισάριθμα λεπτά. Στο 84' μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ντι Λορέντσο πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, ο Ιταλός επιθετικός από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα και στην προσπάθεια του χτύπησε την μπάλα στο δοκάρι. Στο 86' ο Ιταλός έκλεψε την μπάλα στο κέντρο, την κουβάλησε μέχρι την αντίπαλη περιοχή και εκτέλεσε για το τελικό 3-0.

Νάπολι: Γκολίνι, Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Ζουάν Ζεσούς, Ματσόκι (82' Τσέρμπιν), Καγιούστε (77' Γκαετάνο), Λομπότκα, Ρούι (72' Όστιγκαρντ), Πολιτάνο (72' Λίντστρομ), Κβαρατσχέλια (72' Ζιελίνσκι), Σιμεόνε

Φιορεντίνα: Τερατσάνο, Καγιόντε, Μιλένκοβιτς, Κουάρτα (88' Μπαράκ), Μπιράγκι (68' Παρίζι), Άρτουρ, Ντάνκαν, Ικονέ (57' Ενζολά), Μποναβεντούρα (88' Φαραόνι), Μπρέκαλο (57' Σοτίλ), Μπελτράν

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα