Σασουόλο - Φιορεντίνα 1-0: Νεροβέρντε... χαστούκι στη μάχη της τετράδας

Ιάσονας Θεριός
Φιορεντίνα

bet365

Η Σασουόλο έκανε την έκπληξη και «λύγισε» τη Φιορεντίνα (1-0), στερώντας της την ευκαιρία να απομακρυνθεί από την 5η Μπολόνια. Μεγάλη ανάσα για τους Νεροβέρντι που ξέφυγαν στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη.

Έβαλε... τρικλοποδιά στη Φιορεντίνα η Σασουόλο! Οι Νεροβέρντι πήραν τη δύσκολη εντός έδρας νίκη με 1-0 και έκαναν δώρο στην Μπολόνια, αφού οι Βιόλα έχασαν την ευκαιρία να απομακρυνθούν στο +4 από τους Ροσομπλού και έμειναν μόλις έναν βαθμό από πάνω τους, παραμένοντας βέβαια στην 4η θέση της Serie A. Αυτή ήταν και η πρώτη ήττα της Φιορεντίνα μετά από τρεις διαδοχικές νίκες. Σημαντικότατο τρίποντο για τη Σασουόλο, η οποία επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και βρέθηκε στο πέντε βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Πιναμόντι ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ που έκρινε το ματς, τελειώνοντας άψογα με πλασέ στο 9' την εξαιρετική προσπάθεια των γηπεδούχων. Η Φιορεντίνα σπατάλησε τις στιγμές της - με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Μποναβεντούρα στο 64' - και αναγκάστηκε να συμβιβαστεί με την ήττα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα