Μπολόνια - Ρόμα 2-0: Για τον Σίνισα...

Βασίλης Μπαλατσός
Μπολόνια

bet365

Σε ένα ματς αφιερωμένο στον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς η Μπολόνια επικράτησε της Ρόμα με 2-0 και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς.

Μπολόνια σε τροχιά... Champions League! Οι Ροσομπλού στο ματς που ήταν αφιερωμένο στον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατο του, επικράτησαν της Ρόμα με 2-0 και βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς, στο +1 από Νάπολι - ΦΙορεντίνα και στο +3 από την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο. Μπήκε στο 75' για τους γηπεδούχους ο Μπάμπης Λυκογιάννης.

Οι Τζιαλορόσι είχαν την πρώτη ευκαιρία στο 31' αλλά ο Ραβάλια απέκρουσε την καρφωτή κεφαλιά του Μπελότι. Στο 38’ ο Εντόι έκανε το παράλληλο γύρισμα και ο Μόρο με πλασέ εκτέλεσε τον Ρουί Πατρίσιο. Στο 47' ο Φέργκιουσον έβγαλε τη σέντρα και ο Κρίστιανσεν άθελα του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-0.

Οι Ρωμαίαοι θα μπορούσαν να μειώσουν στο 80' αλλά ο Ραβάλια νίκησε τον Μπελότι σε τετ α τετ. Οι Ροσομπλού είχαν ευκαιρία για τρίτο γκολ στο 89' αλλά ο Εντόι ήταν άστοχος.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα