Πογκμπά: Τον κορυφαίο σε υποθέσεις ντόπινγκ προσέλαβε ο Γάλλος για να σώσει την καριέρα του

Πογκμπά: Τον κορυφαίο σε υποθέσεις ντόπινγκ προσέλαβε ο Γάλλος για να σώσει την καριέρα του

Newsroom
Ο Πογκμπά με τη φανέλα της Γιουβέντους

bet365

Τον κορυφαίο σε υποθέσεις ντόπινγκ έχει προσλάβει ο Πολ Πογκμπά προκειμένου να σώσει την καριέρα του, την στιγμή που η Γιουβέντους έχει σταματήσει να τον πληρώνει.

Η πιο βαριά τιμωρία, ζήτησε να επιβληθεί στον Πολ Πογκμπά η ιταλική Εισαγγελία κατά του ντόπινγκ! Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η NADA, κατέληξε και αποφάσισε να ζητήσει τον τετραετή αποκλεισμό του Γάλλου μέσου της Γιουβέντους.

Αντιμέτωπος με την απειλή μιας απαγόρευσης που θα μπορούσε να τερματίσει την καριέρα του- στράφηκε στον άνθρωπο που θεωρείται ο καλύτερος στον χώρο, τον Μάικ Μόργκαν. Ο ειδικός με έδρα το Λονδίνο, ο οποίος έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως ο Τάισον Φιούρι, ο Κόνορ Μπεν και ο Κρις Φρουμ, διατυπώνει αυτή τη στιγμή την απάντηση του Γάλλου, αφού βρέθηκε θετικός στο τεστ DHEA που ενισχύει την τεστοστερόνη.

Η τυπική τιμωρία για ένα τέτοιο αδίκημα είναι τετραετής αποκλεισμός. Αν και μπορεί να βρει μια δουλειά στη Σαουδική Αραβία ή στο MLS, αν επιβληθεί η αυστηρότερη τιμωρία, αυτό θα σηματοδοτήσει το τέλος της θητείας του Πογκμπά στο κορυφαίο επίπεδο.

Όσοι τον γνωρίζουν λένε ότι υπάρχει τεράστια απογοήτευση. Υπάρχει επίσης έντονη άρνηση. Όχι άρνηση ότι η DHEA, η οποία ανεβάζει τη φυσικά παραγόμενη τεστοστερόνη, βρισκόταν στον οργανισμό του. Εννοείται ότι ο Πογκμπά το αποδέχεται αυτό. Αλλά αρνείται ότι αυτό θα είναι το τέλος της καριέρας του στη Γηραιά Ήπειρο.

Ο Μόργκαν είναι πιθανό να υποστηρίξει -με την πλήρη υποστήριξη του πελάτη του- ότι αυτό ήταν λάθος. Ότι ο Πογκμπά δεν είχε ιδέα πώς βρέθηκε εκεί. Ότι δεν υπήρξε προσπάθεια να αποκτήσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Μια μακρά και επίπονη επιχείρηση για να βρεθεί η αιτία αυτού που θα υποστηρίξει ότι ήταν μια ακούσια κατάποση, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ζητούνται και εξετάζονται αποδείξεις. Κάθε φίλτρο στο σπίτι, συμπεριλαμβανομένων όλων των προϊόντων ομορφιάς της συζύγου του, έχει ελεγχθεί.

Ο σύλλογός του ωστόσο, η Γιουβέντους φαίνεται να έχει ήδη αποφασίσει. Σύμφωνα με την «Daily Mail» η Γιουβέντους έχει σταματήσει να πληρώνει τους μισθούς του παίκτη της, παρά την απουσία τελικής κατηγορίας, πόσο μάλλον ενοχής.

 

SERIE A Τελευταία Νέα