Serie A: Ισόπαλη η Μπολόνια με γκολάρα του Λυκογιάννη, ξέσπασε η Φιορεντίνα

Newsroom
Λυκογιάννης

bet365

Το εντυπωσιακό φάουλ του Λυκογιάννη δεν αρκούσε στη Μπολόνια για να πάρει τη νίκη, με τη Λέτσε να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις για το 1-1. Τριάρα η Φιορεντίνα, βαθμός στο 90+6΄για Βερόνα.

Η έμπνευση του Λυκογιάννη δεν στάθηκε αρκετή για τη Μπολόνια. Ο Έλληνας αμυντικός πέτυχε ένα από τα πιο εντυπωσιακά γκολ της καριέρας του απέναντι στη Λέτσε, όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 στο 90+10΄για να στερήσουν το τρίποντο από την ομάδα του. Η αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Λυκογιάννη στο 68΄έγρψε το 1-0 για τη Μπολόνια, ο Πίκολι ισοφάρισε στις καθυστερήσεις, με τους φιλοξενούμενους να μένει στην 6η θέση.

Τριάρα της Φιορεντίνα

Μια θέση από πάνω της βρέθηκε η Φιορεντίνα, η οποία επικράτησε άνετα 3-0 της Σαλερνιτάνα και πάτησε στην πρώτη πεντάδα. Ο Μπελτράν άνοιξε το σκορ στο 6΄με εκτέλεση πέναλτι, ενώ ο Σοτίλ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 18΄. Το κερασάκι στην τούρτα πρόσθεσε ο Μποναβεντούρα στο 56΄για να διαμορφώσει το τελικό 3-0.

Έσωσε τον βαθμό στο... παρά ένα η Βερόνα

Ματσάρα, έξι γκολ και βαθμός - λύτρωση στο 90+6΄για τη Βερόνα, η οποία ισοφάρισε στις καθυστερήσεις την Ουντινέζε σε 3-3 αλλά παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού. Τα γκολ των Καμπασέλε (16΄) και Λούκα (30΄) έδωσαν ασφαλές προβάδισμα για την Ουντινέζε, αλλά η Βερόνα επέστρεψε και ισοφάρισε με σκόρερς τους Τζούριτς (37΄) και Ενγκονγκέ (61΄). Στο 72΄ο Λούκα έδωσε ξανά το προβάδισμα στην Ουντινέζε, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη κι έσωσαν τον βαθμό στο 90+6΄με τον Χένρι.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα