Σαλερνιτάνα - Λάτσιο 2-1: Μεγάλη ανατροπή και πρώτη νίκη με σκόρερ Καστάνο

Βασίλης Μπαλατσός
Κάστανος

bet365

Η Λάτσιο προηγήθηκε στην έδρα της Σαλερνιτάνα με τον «recordman» Τσίρο Ιμόμπιλε, όμως οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή στο δεύτερο μέρος και πήραν τη νίκη με 2-1.

Την πρώτη της νίκη στην τρέχουσα Serie A πανηγύρισε η Σαλερνιτάνα! Οι ουραγοί έμειναν πίσω στο σκορ από τη Λάτσιο, όμως με δυο γκολ στο δεύτερο μέρος επικράτησαν με 2-1 και έπιασαν την πρότελευταία Βερόνα στους οκτώ βαθμούς. Τρίτη διαδοχική «γκέλα» για τους Λατσιάλι που έμειναν στη 10η θέση με 17 βαθμούς.

Στο 39ο λεπτό ο Ιμόμπιλε ανατράπηκε στην περιοχή από τον Γκιόμπερ, ο διαιτητής δεν είδε παράβαση αλλά μετά από παρέμβαση του VAR οι Ρωμαίοι πήραν το πέναλτι. Ο Ιταλός αρχισκόρερ της Λάτσιο ανέλαβε την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ, με το 100ο του γκολ εκτός έδρα στο Καμπιονάτο.

Στο 55ο λεπτό ο διεθνής Κύπριος χαφ Γρηγόρης Κάστανος ήταν στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή για να πάρει το ριμπάουντ και να ισοφαρίσει με το πρώτο του γκολ στην τρέχουσα σεζόν. Στο 66ο λεπτό ο Καντρέβα με «οβίδα» εκτός περιοχής μετά από στρώσιμο του Κάστανου νίκησε τον Προβεντέλ για το 2-1, το οποίο έμεινε μέχρι το φινάλε.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα