Αταλάντα - Τζένοα 2-0: Πάτησε εξάδα με Λούκμαν και Έντερσον (vid)

Ιάσονας Θεριός
atalanta_winn

bet365

Χάρη στα... λυτρωτικά τέρματα των Λούκμαν και Έντερσον, η Αταλάντα νίκησε την Τζένοα εντός έδρας (2-0) και ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας της Serie A. Τρίποντο για την Μπολόνια, μοιρασιά για Σαλερνιτάνα και Κάλιαρι.

Πολύτιμο τρίποντο για την Αταλάντα! Η ομάδα του Γκασπερίνι επέστρεψε στις νίκες μετά από την ισοπαλία κόντρα στη Γιουβέντους και την ήττα από τη Λάτσιο και επικράτησε 2-0 της Τζένοα στο Μπέργκαμο. Έτσι, ανέβηκε στην 6η θέση, που οδηγεί στην Ευρώπη, στο +2 από την 7η Ρόμα.

Μόνο άνετα δεν ήρθε η νίκη ωστόσο για τη Λα Ντέα που χρειάστηκε να ψάξει με υπομονή το γκολ που της έδωσε το προβάδισμα. Εν τέλει το βρήκε στο 68', όταν ο συνεπής Αντεμόλα Λούκμαν σκόραρε με... επιμονή και με τη δεύτερη προσπάθεια από κοντά. Στις καθυστερήσεις «κλείδωσε» το τρίποντο των Μπεργκαμάσκι ο Έντερσον από ασίστ του Πάσαλιτς.

Συνεχίζει το... σκαρφάλωμα η Μπολόνια, τρελό φινάλε στο Σαλέρνο

Σημαντικό τρίποντο μπόρεσε να πάρει η Μπολόνια, η οποία «λύγισε» 2-1 τη Φροζινόνε εντός έδρας και ανέβηκε στην 8η θέση της Serie A, μια ανάσα μάλιστα μακριά από την εξάδα και τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Ο Λιούς Φέργκιουσον άνοιξε το σκορ για τους Ροσομπλού στο 19' και τρία λεπτά μετά ο Ντε Σιλβέστρι με φοβερή κεφαλιά-ψαράκι... εκτός περιοχής έθεσε γερές βάσεις νίκης από νωρίς. Το μόνο που μπόρεσε να κάνει η Φροζινόνε ήταν να μειώσει με πέναλτι του Σουλέ στο 63'.

Σαλερνιτάνα και Κάλιαρι προσέφεραν ένα... απίθανο φινάλε και εν τέλει έμειναν στο 2-2 στην έδρα της πρώτης. Ο Λουβούμπο άνοιξε το σκορ στο 79' για τους φιλοξενούμενους αλλά ο Ντιά ισοφάρισε στο 86'. Ο Βιόλα δύο λεπτά μετά έδωσε το ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του Ρανιέρι, ωστόσο και πάλι ο Ντιά, αυτή τη φορά από την άσπρη βούλα, βρήκε δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Εκτός αποστολής για την Κάλιαρι ο τραυματίας Χατζηδιάκος.

Η βαθμολογία της Serie A

Η βαθμολογία της Serie A

 

SERIE A Τελευταία Νέα