Τζένοα - Μίλαν: Πρωτοφανές σκηνικό, αποβλήθηκαν και οι δύο τερματοφύλακες μέσα σε τέσσερα λεπτά!

giroud_gk

bet365

Απίθανα πράγματα στο Τζένοα - Μίλαν, με αμφότερες τις ομάδες να βλέπουν τους τερματοφύλακές τους να αποβάλονται στις καθυστερήσεις ενός... πραγματικού θρίλερ.

Ασύλληπτη - ίσως και ανεπανάληπτη - εξέλιξη στο Τζένοα - Μίλαν! Άλλωστε, δύο αποβολές τερματοφυλάκων στο ίδιο παιχνίδι και μάλιστα μέσα σε τέσσερα λεπτά πότε είδαμε ξανά;

Με το ματς στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων και τη Μίλαν να προηγείται 1-0, ο Μενιάν είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρή γονατιά στον Εκουμπάν. Ο Πιόλι είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές του και αναγκαστικά ο... Ολιβιέ Ζιρού πήρε θέση κάτω από τα δοκάρια, με τους Γενοβέζους να πιέζουν για την ισοφάριση.

Στο πλαίσιο της πίεσης λοιπόν, ο γκολκίπερ Μαρτίνεθ ανέβηκε στην επίθεση για το τελευταίο κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης όμως, ο Ισπανός αναγκάστηκε να κάνει τάκλιν σε αντίπαλό του και έτσι είδε τη δεύτερη κίτρινη (την πρώτη την είχε δει για καθυστέρηση λίγο πριν)! Στη θέση αυτού πάντως δεν μπήκε παίκτης, αλλά ο άλλοτε τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Λεάλι, με το ματς βέβαια να λήγει στιγμές αργότερα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα