Ίντερ - Μπολόνια 2-2: Η ομάδα του Λυκογιάννη ισοφάρισε από 2-0 και έφυγε με τον βαθμό από το Μιλάνο (vid)

inter_bologna

bet365

Η Ίντερ προηγήθηκε με 2-0 κόντρα στην Μπολόνια, όμως οι Ροσομπλού ισοφάρισαν σε 2-2 και έφυγαν από το Μιλάνο με τον βαθμό της ισοπαλίας. Βασικός και αναντικατάστατος ο Μπάμπης Λυκογιάννης.

Η Ίντερ πήρε προβάδισμα δυο γκολ στην έδρα της κόντρα στην Μπολόνια, η οποία κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 και έφυγε από το Μιλάνο με τον βαθμό της ισοπαλίας. Αήττητοι για επτά διαδοχικές αγωνιστικές οι Ροσομπλού, δεύτερη διαδοχική εντός έδρας απώλεια βαθμών για τους Νερατζούρι μετά την ήττα από τη Σασουόλο. Βασικός και αναντικατάστατος ο διεθνής Έλληνας αριστερός μπακ, Μπάμπης Λυκογιάννης.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 5' με το σουτ του Φέργκιουσον που έγλειψε το δοκάρι και οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 11'. Ο Τσαλχάνογλου εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ατσέρμπι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Δύο λεπτά αργότερα ο Λαουτάρο Μαρτίνες «τίναξε» τα δίχτυα με φανταστικό σουτ από τα 25 μέτα και έφτασε τα έντεκα γκολ στη σεζόν.

Στο 18' η Μπολόνια μπήκε στο παιχνίδι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ορσολίνι. Οι Ροσομπλού έφεραν το ματς στα ίσα στο 52' με εξαιρετικό πλασέ του Τσίρκτσε. Στο 60' ο Αλέξις Σάντσες έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ. Οι Νερατζούρι πίεσαν αλλά δεν κατάφεραν να ανατκήσουν το προβάδισμα και έδωσαν την ευκαιρία στη Μίλαν να τους ξεπεράσει και να ανέβει μόνη στην κορυφή (19-18).

Ίντερ: Ζόμερ, Ατσέρμπι, Ντιμάρκο (55’ Κάρλος Αουγούστο), Μπαζτόνι, Παβάρ, Ντάμφρις (55’ Κουαδράδο), Μχιταριάν (76' Φρατέζι), Τσαλχάνογλου (83' Ασλάνι), Μπαρέλα, Τουράμ (55’ Σάντσες), Λαουτάρο Μαρτίνες

Μπολόνια: Σκορούπσκι, Ντε Σιλβέστρι (83’ Κοράτσα), Λυκογιάννης, Μποϊκέμα, Καλαφιόρι, Φρόιλερ, Αεμπίσερ, Φέργκιουσον, Ορσολίνι (83' Ελ Αζουζί), Τσίρκτσε (78’ Φαν Χόιντονκ), Εντόι (61’ Σαλεμάκερς)

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα