Μίλαν - Λάτσιο 2-0: Τρίτο σερί τρίποντο και κορυφή για τους Ροσονέρι

Ιάσονας Θεριός
milan_win_1

bet365

Χάρη στα γκολ των Πούλισικ και Οκαφόρ στο δεύτερο μέρος, η Μίλαν «λύγισε» στο «Σαν Σίρο» τη Λάτσιο και ανέβηκε στην κορυφή της Serie A, περιμένοντας ένα δώρο της Σαλερνιτάνα κόντρα στην Ίντερ (30/09-21:45) για να... στρογγυλοκαθίσει μόνη της σε αυτή.

Η Μίλαν έχει ξυπνήσει για τα καλά μετά την πεντάρα από την Ίντερ και το απέδειξε και κόντρα στη Λάτσιο! Οι Ροσονέρι επικράτησαν των Ρωμαίων 2-0 στο «Σαν Σίρο» και έφτασαν στην τρίτη τους διαδοχική νίκη στη Serie A. Ταυτόχρονα, ανέβηκαν στην 1η θέση και τους 18 βαθμούς, στους οποίους, στη χειρότερη των περιπτώσεων, θα ισοβαθμήσουν με την Ίντερ, αν η συμπολίτισσά τους πάρει το τρίποντο κόντρα στη Σαλερνιτάνα (21:45).

Η ομάδα του Πιόλι ήταν αυτή που είχε το πάνω χέρι στο παιχνίδι, ακόμα και στο γενικότερα ισορροπημένο πρώτο μέρος. Οι γηπεδούχοι μάλιστα στην εκπνοή του ημιχρόνου έφτασαν μια ανάσα από το να ανοίξουν το σκορ. Ο Μούσα γύρισε από τα δεξιά, ο Προβεντέλ είπε «όχι» στο σουτ του Ζιρού και ο Ρέιντερς στην επαναφορά, αφού ντρίμπλαρε τον Ιταλό πορτιέρε, αστόχησε προ ανυπεράσπιστης εστίας.

Το γκολ βέβαια δεν άργησε να έρθει. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας στο παιχνίδι, ο Λεάο έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Πούλισικ με άψογο μονοκόμματο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Οι Μούσα απείλησε στο 73' και ο Πούλισικ με ατομική ενέργεια έφτασε κοντά στο δεύτερό του τέρμα τέσσερα λεπτά μετά. Τη νίκη πάντως, κλείδωσε στο 88' ο Οκαφόρ, που σκόραρε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι. Ο Λεάο σέρβιρε ξανά και ο Ελβετός φορ σε κενή σχεδόν εστία έβαλε τέλος στις ελπίδες της Λάτσιο. Οι πρωτευουσιάνοι δεν μπόρεσαν να βγάλουν αντίδραση και μετά το πανέμορφο αλλά ακυρωθέν τέρμα του Πέδρο στις καθυστερήσεις συμβιβάστηκαν με την ήττα.

Μίλαν (Πιόλι): Μενιάν, Ερναντές, Τιαό, Τομόρι, Καλάμπρια (70’ Φλορέντσι), Ρέιντερς, Αντλί (70’ Πόμπεγκα), Λόφτους Τσικ (29’ Moύσα), Λεάο, Πούλισικ (82’ Τσουκουέζε), Ζιρού (70’ Οκαφόρ)

Λάτσιο (Σάρι): Προβεντέλ, Χισάι, Ρομανιόλι, Καζάλε, Μάρουσιτς, Ροβέλα (67’ Βεσίνο), Λουίς Αλμπέρτο, Γκεντουζί (67’ Καμάντα), Άντερσον (75’ Πέδρο), Τζακάνι (82’ Ίζακσεν), Καστεγιάνος (75’ Ιμόμπιλε)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα