«Η Ρόμα θα προσπαθήσει να πουλήσει τον Κεραμίτση»

«Η Ρόμα θα προσπαθήσει να πουλήσει τον Κεραμίτση»

Newsroom
O Δημήτρης Κεραμίτσης

bet365

Στην Ιταλία θεωρούν «σίγουρο» πως ο Δημήτρης Κεραμίτσης δεν θα συνεχίσει στους «τζιαλορόσι» και δίνουν πιθανότητες να συνεχίσει στη Γερμανία.

Δεδομένη θεωρούν στην Ιταλία την αποχώρηση του Δημήτρη Κεραμίτση από τη Ρόμα, καθώς ο Ελληνας αμυντικός φαίνεται πως εμμένει στην απόφασή του να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «τζιαλορόσι» που εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι.

Λόγω αυτού η ιστοσελίδα «Gazzettaregionale.it» μετέδωσε σήμερα (21/6) πως η Ρόμα θα επιδιώξει να τον πουλήσει με σκοπό να μην τον «χάσει» ως ελεύθερο και ότι η Μπουντεσλίγκα είναι ένας πιθανός προορισμός του, με το σκεπτικό πως εκπροσωπείται από γερμανικό γραφείο.

Ο 19χρονος ήταν βασικός στην πορεία της ομάδας των «μικρών» μέχρι την κατάκτηση του Κυπέλλου της Primavera, ενώ συμπεριλήφθηκε και σε ορισμένες αποστολές της «πρώτης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα