Μπερλουσκόνι: Το «αντίο» της Curva Sud της Μίλαν στον Καβαλιέρε - Πανό και των ultras της Νάπολι και της Γιούβε (vids)

opadoi_milan

bet365

Η καρδιά των οπαδών της Μίλαν βρέθηκε μπροστά από τη βίλα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι για να αποτίσει φόρο τιμής στον πρόεδρο των μεγάλων στιγμών της ομάδας τους. Πανό και των οργανωμένων οπαδών της Νάπολι και της Γιουβέντους στο σημείο.

Το είχαν υποσχεθεί και κράτησαν το λόγο τους. Η Curva Sud του «Σαν Σίρο» κινητοποιήθηκε για να αποχαιρετήσει τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Η καρδιά των οπαδών της Μίλαν ήθελε να αποτίσει φόρο τιμής στον πρόεδρο των ρεκόρ και θρύλο της ομάδας. Ο Καβαλιέρε, ως διοικητής του συλλόγου των «ροσονέρι» κατάφερε να κατακτήσει 29 τρόπαια και η είδηση του θανάτου του δεν θα μπορούσε να αφήσει αδιάφορους τους ultras της Μίλαν.

Στις 21:00 ακριβώς, όπως έγινε γνωστό με επίσημη ανακοίνωση, συγκεντρώθηκαν στο πάρκινγκ στην οδό Via San Martino. Με τις κόκκινες και μαύρες φανέλες τους και ένα τριαντάφυλλο στο χέρι, κινήθηκαν ομαδικά προς στο σπίτι του Μπερλουσκόνι και απέτισαν φόρο τιμής με συνθήματα. «Κανείς δεν θα μπορέσει ποτέ να τον αντικαταστήσει, θρηνούμε για την εξαφάνισή του», είπαν στους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους και, ένας προς έναν, άφησαν το κόκκινο τριαντάφυλλο μαζί με κασκόλ της ομάδας, τιμώντας τον αγαπημένο τους πρόεδρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αντιπροσωπεία οργανώμενων της Γιουβέντους, που ουδεμία σχέση είχαν με τον άλλοτε διοικητικό ηγέτη των Μιλανέζων βρέθηκε εκεί και κρέμασε το δικά της πανό για να τον αποχαιρετήσει, ενώ και οι ultras της Νάπολι κρέμασαν πανό με τη φράση: «Είμαι Ναπολιτάνος γεννημένος στο Μιλάνο. Αναπαύσου εν ειρήνη Σίλβιο!». Η φράση των οπαδών των Παρτενοπέι είναι αυτή που επανέλαβε αρκετές φορές στη ζωή του Καβαλιέρε εκφράζοντας την αγάπη του για την πόλη του ιταλικού Νότου. Το πανό τοποθετήθηκε στο Posillipo με θέα την πόλη.

napoli fans

Δείτε τις σχετικές στιγμές:

Το πανό των υποστηρικτών της Γιούβε:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα