Νάπολι: Στην pole position για αντί-Σπαλέτι ο Βιντσέντζο Ιταλιάνο της Φιορεντίνα

Newsroom
Vincenzo Italiano

bet365

Η Νάπολι αναζητά τον νέο της προπονητή μετά την αποχώρηση Σπαλέτι και σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, στην pole position βρίσκεται ο Βιντσέντζο Ιταλιάνο της Φιορεντίνα.

Η Νάπολι ψάχνει για τον νέο της «μαέστρο» μετά την απόφαση του Λουτσιάνο Σπαλέτι να αποχωρήσει από το «τιμόνι»της και σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, στην pole position βρίσκεται ο Βιντσέντζο Ιταλιάνο, προπονητής της Φιορεντίνα, ο οποίος βρίσκεται εδώ και χρόνια στο στόχαστρο του προέδρου των «Παρτενοπέι» Ντε Λαουρέντις.Ο Ιταλός τεχνικός που συμμετέχει στον τελικό της Conference League την Τετάρτη, ανταποκρίνεται στην ταυτότητα του ιδανικού κόουυς που θέλει οΝτε Λαουρέντις, ο οποίος αναζητά έναν λάτρη του 4-3-3 για να συνεχίσει την τεχνική πορεία που έχει ήδη η ομάδα.

Θυμίζουμε ότι το πρώτο όνομα που ακούστηκε για την τεχνική ηγεσία της Νάπολι ήταν εκείνο του Λουίς Ενρίκε, με τον πρώην προπονητής της Ισπανίας και της Μπαρτσελόνα να είναι ένας από τους βασικούς υποψήφιους μεν, αλλά και ιδιαίτερα δημοφιλής στις τάξεις κι άλλων συλλόγων και ιδιαίτερα της Premier League, με τον διοικητικό ηγέτη των Ναπολιτάνων να σχολιάζει σχετικά πως: «Μπορώ όμως να σας πω ότι έχει στο μυαλό του συλλόγους της Premier League. Του είπα ότι δεν θα βρει το ίδιο φαγητό ή τα ίδια μέρη εκεί... αλλά η Premier League είναι πιο ελκυστική, φυσικά».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα