Τορίνο - Ίντερ 0-1: Φινάλε με «διπλό» κι επιστροφή στη δεύτερη θέση (vid)

Νίκος Κικίδης
Inter

bet365

Τέλος στη σεζόν με νίκη για την Ίντερ, η οποία απέδρασε με σκορ 1-0 από την έδρα της Τορίνο και περιμένει το αποτέλεσμα της Λάτσιο για να μάθει αν θα τερματίσει στη δεύτερη θέση της Serie A.

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η Ίντερ για τη φετινή σεζόν στη Serie A! Χάρη στο γκολ του Μπρόζοβιτς οι Νερατζούρι επιβλήθηκαν με 1-0 στην έδρα της Τορίνο, επέστρεψαν προσωρινά στη δεύτερη θέση και διατήρησαν ακέραιο το ηθικό τους ενόψει του μεγάλου τελικού του Champions League απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι.

Έπειτα από ένα «άνοστο» ξεκίνημα οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 32΄με τον Λουκάκου να κάνει την κούρσα μέχρι την περιοχή, αλλά μην καταφέρνει να παραβιάσει την αντίπαλη εστία. Ό,τι δεν πέτυχε ωστόσο ο Βέλγος, το έκανε ο Μπρόζοβιτς μόλις πέντε λεπτά αργότερα ο οποίος νίκησε τον αντίπαλο κίπερ με δυνατό σουτ εκτός περιοχής.

Στο δεύτερο μέρος η Ίντερ άγγιξε το 2-0 σε άστοχες προσπάθειες των Τζέκο (56΄) και Γκαλιαρντίνι (59΄), προτού η Τορίνο απειλήσει για πρώτη φορά στο 60' με σουτ του Καραμό που εξουδετέρωσε ο Χαντάνοβιτς (60΄).

Δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Σανάμπρια να σπαταλήσει μεγάλη ευκαιρία για την Γκρανάτα, ενώ στο 80΄ο Τζέκο απάντησε για την Ίντερ με τελείωμα που κατέληξε στο δοκάρι των γηπεδούχων.

Μια νέα προσπάθεια του Σανάμπρια στις καθυστερήσεις ήταν η τελευταία ευκαιρία για την Τορίνο να πάρει κάτι από το ματς, με την Ίντερ να κλείνει με νίκη τη σεζόν και να περιμένει το αποτέλεσμα της Λάτσιο για να μάθει αν θα τερματίσει στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάκι): Χαντάνοβιτς (65΄Κορντάς), Νταρμιάν, Ντε Φράι, Μπαστόνι (66΄Ατσέρμπι), Ντάμφρις, Γκόσενς (74΄Μπελανόβα), Γκαλιαρντίνι, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου (55΄Μπαρέλα), Λαουτάρο (55΄Τζέκο), Λουκάκου

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα