Η ακαδημία του Φραντσέσκο Τότι έρχεται στη Θεσσαλονίκη

Η ακαδημία του Φραντσέσκο Τότι έρχεται στη Θεσσαλονίκη

Newsroom
roma

bet365

Η ακαδημία του θρυλικού Φραντσέσκο Τότι έρχεται στη Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά και δίνει την ευκαιρία σε παιδιά 5 με 18 ετών να μάθουν για τη φιλοσοφία της ακαδημίας.

Η Ακαδημία του Francesco Totti έρχεται στην Θεσσαλονίκη για να διδάξει ποδόσφαιρο.

Μία από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ακαδημίες ποδοσφαίρου αποφάσισε να επισκεφτεί την Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά, προκειμένου να μεταλαμπαδεύσει γνώσεις, φιλοσοφία και τα «μυστικά» του ποδοσφαίρου. Η ακαδημία Totti Soccer School σε συνεργασία με την εταιρία F&C Soccer evolution και το αθλητικό κέντρο Academica Sports Center θα διοργανώσουν ποδοσφαιρικό camp, για παιδιά ηλικίας από 5 έως 18 ετών, καθώς και σεμινάρια για προπονητές Ακαδημίας.

Την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου , από 03 έως 07 Ιουλίου 2023, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Academica Sports Center, προπονητές των αναπτυξιακών τμημάτων της Totti Soccer School Academy και κάτοχοι διπλώματος UEFA PRO θα διδάξουν την φιλοσοφία, τον τρόπο παιχνιδιού και τις αξίες της Ιταλικής ακαδημίας.

Οι καλύτεροι αθλητές θα επιλεχθούν από τους προπονητές της Totti Soccer School Academy και θα ταξιδέψουν για να προπονηθούν με τα αντίστοιχα τμήματα της Ιταλικής Ακαδημίας.

Οι εγγραφές άνοιξαν και θα διατηρηθεί σειρά προτεραιότητας αφού οι θέσεις είναι μόλις για 140 αθλητές. Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο και δηλώστε συμμετοχή:
www.tottisoccerschool.it

Υπεύθυνοι επικοινωνίας: Βούρας Ηλίας και Τούλιος Ζήσης
Email: [email protected] & [email protected]
Τηλέφωνα: +30 6976078179 & +306932538551

 

SERIE A Τελευταία Νέα