Τορίνο - Φιορεντίνα 1-1: Αλληλοεξοντώθηκαν και αρκέστηκαν στην ισοπαλία

Νίκος Κικίδης
Τορίνο - Φιορεντίνα

bet365

Τορίνο και Φιορεντίνα έμειναν στο 1-1 σε έναν ισορροπημένο αγώνα, με αμφότερες να περιορίζονται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Πολύτιμος βαθμός για τη Σπέτσια του Νικολάου.

Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν Τορίνο και Φιορεντίνα, οι οποίες αλληλοεξοντώθηκαν και κόλλησαν στο 1-1. Παρά το προβάδισμα των Βιόλα με τον Λούκα Γιόβιτς στο 48΄, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα με όμορφο τελείωμα του Σανάμπρια (66΄) και να αποσπάσουν τον βαθμό της ισοπαλίας. Κάπως έτσι αμφότερες παρέμειναν ισόβαθμες στη μέση του βαθμολογικού πίνακα με 50 βαθμούς.

Πολύτιμος βαθμός για τη Σπέτσια του Νικολάου

Κάθε βαθμός που μπορεί να την κρατήσει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη είναι καλοδεχούμενος για τη Σπέτσια. Καλοδεχούμενη λοιπόν πρέπει να θεωρείται και η ισοπαλία στην έδρα της Λέτσε, με την ομάδα του Νικολάου (βασικός σε όλο το ματς) να κλειδώνει το βαθμό (0-0) σε ένα άνοστο παιχνίδι και να παραμένει στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Σε παρόμοια και λίγο καλύτερη μοίρα και η Λέτσε που αποσπάστηκε στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη και φουλάρει για παραμονή στην κατηγορία.

 

SERIE A Τελευταία Νέα