Γιουβέντους: Τέλος η σεζόν για Πογκμπά, δεν έπαιξε πάνω από 25 λεπτά ούτε σε ένα ματς

Γιουβέντους: Τέλος η σεζόν για Πογκμπά, δεν έπαιξε πάνω από 25 λεπτά ούτε σε ένα ματς

Ο Πογκμπά με τη φανέλα της Γιουβέντους

bet365

Ο Πολ Πογκμπά τραυματίστηκε στον μηρό και θα μείνει εκτός δράσης για άλλες 20 μέρες, ολοκληρώνοντας πρόωρα τη χρονιά του στη Γιουβέντους με απολογισμό μόλις δέκα συμμετοχές, χωρίς να παίξει σε κανέναν ματς για πάνω από 25 λεπτά.

Η σεζόν της επιστροφής του Πολ Πογκμπά στη Γιουβέντους άρχισε προβληματικά και τελειώνει άδοξα. Ο Γάλλος μέσος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς σχεδόν σε κάθε σημείο της αγωνιστικής περιόδου και υπέστη ακόμα έναν στο παιχνίδι κόντρα στην Κρεμονέζε, αποχωρώντας με κλάματα από τον αγωνιστικό χώρο.

Το ιατρικό σταφ της Γηραιάς Κυρίας διεξήγαγε τις απαραίτητες εξετάσεις, από τις οποίες διαπιστώθηκε τελικά ότι ο 30χρονος μέσος υπέστη κάκωση στον αριστερό μηρό και πως θα χρειαστεί τουλάχιστον 20 μέρες για να επιστρέψει στη δράση. Κάτι που σημαίνει ότι η σεζόν τελείωσε πρόωρα για τον πρώην χαφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με απολογισμό μόλις δέκα συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Το ρεσιτάλ ατυχίας κορυφώθηκε κόντρα στην Κρεμονέζε, καθώς αυτή ήταν η πρώτη φορά μέσα στη χρονιά που ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα, μόνο και μόνο όμως για να αποχωρήσει στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης. Έτσι, ο Πογκμπά θα ολοκληρώσει τη σεζόν χωρίς να έχει παίξει πάνω από 25 λεπτά σε ούτε ένα παιχνίδι!

 

SERIE A Τελευταία Νέα