Μπολόνια - Ρόμα 0-0: Νέα γκέλα και η Ευρώπη κινδυνεύει...

Νίκος Κικίδης
Ρόμα

bet365

Η Ρόμα πέταξε βαθμούς και στην έδρα της Μπολόνια, κόλλησε στο 0-0 και πλέον η έξοδος στην Ευρώπη τη νέα σεζόν κρέμεται από μια κλωστή...

Η τετράδα χάνεται και η Ευρώπη δυσκολεύει για τη Ρόμα, η οποία αν δεν προσέξει στις επόμενες αγωνιστικές θα πρέπει να ποντάρει στην κατάκτηση του Europa League για να συμμετέχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση την επόμενη σεζόν. Με τη νέα απώλεια βαθμών άλλωστε στην έδρα της Μπολόνια (0-0), οι Ρωμαίοι ξέμειναν στην 6η θέση της βαθμολογίας και βλέπουν την Αταλάντα να τους απειλεί από το -1.

Λίγα πράγματα δημιουργικά από τους Τζαλορόσι στο α΄μέρος, οι οποίοι βέβαια ακόμα και με ελάχιστες ευκαιρίες θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί. Αρχικά όμως στο 25΄ο Σκορούπσκι εξουδετέρωσε την προσπάθεια του Μπελότι, ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ζαλέφσκι σημάδεψε το δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Την ίδια ώρα οι Ροσομπλού είχαν φροντίσει να απειλήσουν με τη σειρά τους τη Ρόμα σε προσπάθειες των Ορσολίνι και Ντομίγνκες, όμως στο β΄μέρος παρέδωσαν πλήρως τη σκυτάλη στους φιλοξενούμενους. Στο 62΄μάλιστα ο Μαντί Καμαρά θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ με τρομερό σουτ που εξουδετέρωσε ο Σκουρούπσκι, ο οποίος είχε την απάντηση και στον Έιμπραχαμ (87΄) λίγο πριν από τη λήξη.

Κάπως έτσι η ομάδα των Λυκογιάννη (πέρασε αλλαγή στο 70΄) και Κυριακόπουλου (εκτός αποστολής) κατάφερε να κρατήσει μέχρι τέλους στο μηδέν τη Ρόμα, η οποία πλέον έμπλεξε σε... περιπέτειες.

 

SERIE A Τελευταία Νέα