Γιουβέντους - Λέτσε 2-1: Πιο κοντά στο σεντόνι! (vid)

Newsroom
Σκόρερ ο Βλάχοβιτς

bet365

Με γκολ των Παρέδες και Βλάχοβιτς η Γιουβέντους επέστρεψε στις νίκες, επικράτησε με 2-1 της Λέτσε και βρέθηκε ακόμα πιο κοντά στην έξοδο στο Champions League.

Επειτα από τέσσερις σερί αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, η Γιουβέντους επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Λέτσε. Ετσι, βρέθηκε στη 2η θέση, αλλά με ματς περισσότερο. Το σκορ άνοιξε στο 15ο λεπτό η Γιούβε με υπέροχη εκτέλεση φάοσυλ του Παρέδες. Ο Αργεντίνος πέτυχε το πρώτο του γκολ ως Μπιανκονέρι δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και στο 27′ ξαναβρήκαν δίχτυα, αλλά το τέρμα του Μιρέτι ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 37′ η Λέτσε πήρε πέναλτι για χέρι του Ντανίλο, με τον Σισάι να ισοφαρίζει 1-1. Παρ’ όλα αυτά, οι γηπεδούχοι ξαναπήραν το προβάδισμα, αφού στο 40′ ο Βλάχοβιτς με ωραίο γυριστό σουτ μετά τη μπαλιά του Κόστιτς από αριστερά διαμόρφωσε το 2-1.

Οι γηπεδούχοι μπορούσαν να κλειδώσουν τη νίκη, αλλά ο Μιρέτι δεν βρήκε στόχο από πολύ κοντά στο 49′, ενώ στο 63′ ο Ντανίλο σημάδεψε το δοκάρι. Η Λέτσε πίεσε, αλλά ο Σισάι σε δυο περιπτώσεις δεν κατάφερε να σκοράρει.

Γιουβέντους: Σέζνι, Μπρέμερ (88′ Γκάτι), Μπονούτσι, Ντανίλο, Ντε Σίλιο (32′ Κουαδράδο), Φατζόλι, Παρέδες (88′ Λοκατέλι), Μιρέτι (73′ Πογκμπά), Κόστιτς, Ντι Μαρία (73′ Κιέζα), Βλάχοβιτς.

Νίκη για... τετράδα η Αταλάντα!

Η Αταλάντα πέτυχε την τρίτη διαδοχική της νίκη, επικράτησε 3-2 εντός της Σπέτσια και βρέθηκε στην τετράδα, αλλά με ματς περισσότερο. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι παράμειναν κάτω από την επικίνδυνη ζώνη. Η Σπέτσια άνοιξε το σκορ στο 18' με τον Γκιάσι, ωστόσο οι Μπεργκαμάσκι με αντεπίθεση διαρκείας έφεραν τα πάνω - κάτω. Ο Ντε Ρουν ισοφάρισε σε 1-1, ενώ ο Τζαπακόστα στο 48' σημείωσε το 2-1. Ο Μουριέλ στο 54' ουσιαστικά «σφράγισε» τη νίκη με το 3-1. Ο Μπουράμπια στο 64' σημείωσε το 3-2, αλλά η Σπέτσια δεν μπόρεσε να πάρει κάτι περισσότερο.

Η Σαμπντόρια έκανε ακόμα ένα... βήμα για τη Serie B, μιας και ηττήθηκε 2-0 εντός από την Τορίνο. Μπουοντζόρνο και Πελέγκρι πέτυχαν τα γκολ της νίκης.

Ματσάρα στο Σαλέρνο, όπου Σαλερνιτάνα και Φιορεντίνα αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3. Ο Ντία στο 10' άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, απάντησε ο Γκονζάλες, ωστόσο πάλι ο Ντία στο 59' πέτυχε το 2-1. Ο Ικονέ έφερε το ματς στα ίσα στο 71' Ο Ντία πέτυχε χατ τρικ στο 81' με πεναλτι, ωστόσο ο Μπιράγκι διαμόρφωσε το 3-3.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα