Νάπολι: Οκτώ γιγαντοοθόνες και εισιτήριο πέντε ευρώ στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» για το ματς με την Ουντινέζε

Νάπολι: Οκτώ γιγαντοοθόνες και εισιτήριο πέντε ευρώ στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» για το ματς με την Ουντινέζε

Οι οπαδοί της Νάπολι

bet365

Η Νάπολι ετοιμάζει ένα ξεχωριστό event ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Ουντινέζε με οκτώ γιγαντοοθόνες και εισιτήριο 5 ευρώ στο «Ντιέγκο Μαραντόνα», με τα έσοδα να προορίζονται για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η Νάπολι έμεινε στην ισοπαλία με την Σαλερνιτάνα στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» και δεν κατάφερε να εξασφαλίσει μαθηματικά την Κυριακή (30/4) το τρίτο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Οι Παρτενοπέι ενδέχεται να «κλειδώσουν» τον τίτλο την ερχόμενη Πέμπτη (4/5, 21:45), στην έδρα της Ουντινέζε, ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να το πάρει χωρίς καν να... παίξει αν η Λάτσιο δεν νικήσει ένα 24ωρο νωρίτερα τη Σασουόλο.

Οι Ναπολιτάνοι ετοιμάζουν ένα... special event με οκτώ γιγαντοοθόνες που θα στηθούν στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι - τίτλου, με την γενική είσοδο να είναι στα πέντε ευρώ και τα έσοδα να προορίζονται για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Το πρωί της Τρίτης (2/5) υπήρξε συνεδρίαση της επαρχιακής επιτροπής για την ασφάλεια δημόσιας τάξης στη Νομαρχία της Νάπολης, παρουσία του Ντε Λαουρέντις, προκειμένου να συζητηθεί το πλάνο ενόψει πιθανής φιέστας. «Ο ενθουσιασμός μου είναι τεράστιος. Πάντα ήμουν αλτρουιστής. Το να βγαίνω στο δρόμο και να βλέπω αυτόν τον ενθουσιασμό στον οποίο νομίζω ότι έχω συμβάλει λίγο με κάνει και υπερήφανο, οπότε ζω αυτή τη στιγμή με μεγάλο ενθουσιασμό», ανέφερε στους δημοσιογράφους ο ισχυρός άνδρας της Νάπολι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα