Σπαλέτι: «Ας καθυστερήσει λίγο ακόμα η απονομή»

Σπαλέτι: «Ας καθυστερήσει λίγο ακόμα η απονομή»

Βασίλης Μπαλατσός
Σπαλέτι: «Ας καθυστερήσει λίγο ακόμα η απονομή»

bet365

Ο προπονητής της Νάπολι, Λουτσιάνο Σπαλέτι, στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία με τη Σαλερνιτάνα εξέφρασε τη λύπη του για τη χαρά που δεν κατάφερε να δώσει η ομάδα του στους φίλους των Παρτενοπέι.

Αναβολή στη «στέψη» της Νάπολι. Οι Παρτενοπέι προηγήθηκαν κόντρα στη Σαλερνιτάνα με τον Ολιβέρα, όμως η ομάδα του Πάουλο Σόουζα έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το «Ντιέγκο Μαραντόνα», μη επιτρέποντας την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι να κλειδώσει μαθηματικά το τρίτο της πρωτάθλημα από τώρα. Ο Ιταλός τεχνικός στις δηλώσεις του εξέφρασε τη λύπη του για τη χαρά που δεν κατάφερε να δώσει η ομάδα του στους φίλους των Ναπολιτάνων, οι οποίοι ήταν έτοιμοι για... πάρτι.

«Λυπούμαστε πολύ που δεν καταφέραμε να δώσουμε χαρά σήμερα στον υπέροχο κόσμο μας. Το νιώθουμε εδώ και καιρό ότι αυτά τα τελευταία παιχνίδια είναι τα πιο κουραστικά. Βρήκαμε απέναντί μας μια ομάδα πολύ καλά δουλεμένη, η οποία έκλεισε σαν σκαντζόχοιρος και μας έβαλε δύσκολα. Μετά, ήρθε αυτό το εκπληκτικό γκολ για την ισοφάριση. Θέλουμε να επιστρέψουμε στους φιλάθλους μας τη μεγάλη χαρά που μας δίνουν. Είμαστε αυτοί που καλούμαστε να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρά τους. Ας καθυστερήσει λίγο ακόμα η απονομή, νιώθω πολύ άνετα στη θέση που βρισκόμαστε.

Μιλάω με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες μου, διότι δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να πετύχουμε, κάνοντας ό,τι του ζητηθεί με το κεφάλι κάτω. Έχουν γίνει μια παρέα. Όποιος έρθει να φορέσει αυτή τη φανέλα, με το παρελθόν που έχει αυτός ο σύλλογος, δεν έχει άλλη επιλογή.

Είναι ξεκάθαρο ότι όταν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα θα αξίζουν και σε εμένα συγχαρητήρια, όμως οι παίκτες τα αξίζουν περισσότερο. Ακόμα και αυτοί που δεν έχουν παίξει τόσο πολύ, αναγκάζουν τους υπόλοιπους να κρατήσουν ψηλά τον πήχη, δημιουργώντας τους υψηλό κίνητρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα