Τορίνο - Αταλάντα 1-2: Κάνει όνειρα Ευρώπης με σούπερ Ζαπάτα!

Νίκος Κικίδης
atalanta

bet365

Το εκπληκτικό γκολ του Ζαπάτα στο 88΄λύτρωσε την Αταλάντα στην έδρα της Τορίνο, με τους Μπεργκαμάσκι να παίρνουν μια αγχωτική νίκη με 2-1 που τους έφερε στην έκτη θέση της Serie A.

Η κομβική νίκη επί της Ρόμα φαίνεται πως γέμισε το ντεπόζιτο της Αταλάντα, η οποία πατάει γκάζι για ευρωπαϊκή έξοδο! Πόσω δε μάλλον από τη στιγμή που οι Μπεργκαμάσκι ζευγάρωσαν τις νίκες τους χάρη στον εντυπωσιακό Ζαπάτα, ο οποίος με γκολ - λύτρωση στο 88΄λύγισε την Τορίνο (1-2) και έστειλε την ομάδα του στην πρώτη εξάδα της Serie A.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν φροντίσει να πάρουν το προβάδισμα με γκολ του Τζαπακόστα από το α΄μέρος (34΄), όμως μια αδράνεια του Σπορτιέλο επέτρεψε την ισοφάριση. Στο 75΄ο γκολκίπερ της Αταλάντα δεν υπολόγισε σωστά ένα μακρινό σουτ, έκανε ασταθή επέμβαση και έδωσε την ευκαιρία στον Σανάμπρια να πάρει το ριμπάουντ και να γράψει το 1-1.

Οι Μπεργκαμάκσι ωστόσο δεν είχαν καμία πρόθεση να τα παρατήσουν και τελικά βρήκαν τη λύση στο 88΄χάρη στην ιδιοφυία του Ζαπάτα. Ο Κολομβιανός «μπούκαρε» με θράσος στην περιοχή, άδειασε με εντυπωσιακή ντρίμπλα τον αντίπαλό του και εκτέλεσε από δύσκολη γωνία για το τελικό 2-1, υπογράφοντας τη νίκη των φιλοξενούμενων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα