Βερόνα - Μπολόνια 2-1: Νίκη... παραμονής

Βερόνα - Μπολόνια 2-1: Νίκη... παραμονής

Newsroom
Νίκη ανάσα για τη Βερόνα

bet365

Ανάσα για τη Βερόνα, επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Μπολόνια κι έπιασε στη ζώνη παραμονής τη Σπέτσια.

Νίκη - λύτρωση για τη Βερόνα, επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Μπολόνια και βρέθηκε στη ζώνη παραμονής, μαζί με τη Σπέτσια, αλλά με ματς περισσότερο. Τρίτο διαδοχικό θετικό αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους, που δείχνουν πως στο πιο κομβικό σημείο της σεζόν βρίσκουν τα αποθέματα. Βασικός ο Κυριακόπουλος για τους φιλοξενούμενους.

H Mπολόνια μπήκε πιο δυνατά, πίεσε, είχε τον έλεγχο, αλλά δεν μπόρεσε να βρει τον τρόπο να σκοράρει. Η Βερόνα έριξε το βάρος στο ανασταλτικό κομμάτι και προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να απειλήσει. Στην καλύτερή της στιγμή, στο τέλος του α' μέρους, ο Σκορούπσκι ανέτρεψε τον Γκάιτς και ο Βέρντι πέτυχε το 1-0. Το σκηνικό δεν άλλαξε στην επανάληψη, με τη Βερόνα να αγκαλιάζει τη νίκη στο 62', μιας και ο Βέρντι πέτυχε το 2-0. Η Μπολόνια το μόνο που κατάφερε, ήταν να μειώσει στο 94΄ με τον Ντομίνγκες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα