Επιθετική ατάκα του Μουρίνιο προς τον Κασάνο: «Δεν διασκέδασε τόσο όταν βρήκε μπροστά του τον Λιβάγια»

Newsroom
Επιθετική ατάκα του Μουρίνιο προς τον Κασάνο: «Δεν διασκέδασε τόσο όταν βρήκε μπροστά του τον Λιβάγια»

bet365

Τη δική του απάντηση στην κριτική του Κασάνο προς το πρόσωπο του έδωσε ο Ζοζέ Μουρίνιο, βάζοντας στην κουβέντα μάλιστα και τον Μάρκο Λιβάγια, ενθυμούμενος ένα περιστατικό από την κοινή πορεία των δύο παικτών στην Ίντερ.

Η επικοινωνιακή κόντρα μεταξύ Κασάνο και Μουρίνιο καλά κρατεί! Πρόσφατα ο Ιταλός ξέσπασε κατά του Πορτογάλου, αναφέροντας πως δεν ήταν ποτέ καλός προπονητής και πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μιλάει στα Μέσα.

Ο «Special One» ωστόσο, δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει στην κριτική και το έκανε μπλέκοντας και τον άλλοτε παίκτη της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια.

«Ο καθένας είναι ελεύθερος να έχει τις απόψεις του και να κάνει κριτική. Οταν μιλάς για άλλους όμως, όπως ο Αντόνιο, είναι διαφορετικό. Αυτός διασκεδάζει, οι άλλοι δουλεύουν σοβαρά. Αν κάνουν κριτική στη Ρόμα ή στον Μουρίνιο δεν με ενδιαφέρει, το απολαμβάνουν. Ο Κασάνο έπαιξε στη Ρόμα, στην Ιντερ και στη Ρεάλ. Στη Μαδρίτη τον θυμούνται για τη γούνα που φορούσε, στη Ρόμα κατέκτησε ένα Σούπερ Καπ χωρίς να παίζει, στην Ιντερ δεν πήρε ούτε το κύπελλο της Λομβαρδίας. Εγώ ξέρετε τι κατέκτησα με την Ιντερ, τη Ρεάλ και τη Ρόμα. Αυτός έχει πρόβλημα μαζί μου, εγώ δεν έχω πρόβλημα μαζί του», ανέφερε αρχικά ο Μουρίνιο.

«Εγώ έχω να του πω μόνο ένα πράγμα γιατί αυτός είναι 40 ετών και εγώ 60: Κάθε τόσο στη ζωή, αν προσπαθείς να παίξεις μπόουλινγκ, έρχεται ένας Μάρκο Λιβάγια και διασκεδάζεις πολύ λιγότερο», προσέθεσε στη συνέχεια.

Το περιστατικό στο οποίο αναφέρθηκε ο Πορτογάλος κόουτς, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, έλαβε χώρα τη σεζόν 2012-13 όταν Λιβάγια και Κασάνο συνυπήρχαν στα αποδυτήρια της Ίντερ, με τον δεύτερο ωστόσο να φημολογείται πως δεν... πέρασε και πολύ καλά κατά τη διάρκεια ενός καβγά τους.

 

SERIE A Τελευταία Νέα