Μίλαν - Έμπολι 0-0: Γκέλα για τους Ροσονέρι

Μίλαν - Έμπολι 0-0: Γκέλα για τους Ροσονέρι

Εχασε την ευκαιρία η Μίλαν

bet365

Γκέλα για τη Μίλαν, έμεινε στο μηδέν με την Έμπολι εντός έδρας κι έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει τη 2η θέση.

Λίγες ημέρες μετά την τεσσάρα στη Νάπολι, η Μίλαν έμεινε στο 0-0 με την Εμπολι στο San Siro κι έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει στη 2η θέση τη Λάτσιο. Θυμίζουμε, πως σε λίγες ημέρες, οι Ροσονέρι θα υποδεχθούν τους Ναπολιτάνους για τα προημιτελικά του Champions League. Oι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, πίεσαν και στο 14ο λεπτό έχασαν καλή ευκαιρία με τον Ρέμπιτς, ο οποίος όμως νικήθηκε από τον Περιζάν. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, η Έμπολι ήταν εξαιρετικά στημένη, έκλεισε τους χώρους και δεν άφησε τους Ροσονέρι να γίνουν απειλητικοί. Κάποια σουτ του Σαλεμάκερς και του Οριγκί δε βρήκαν στόχο.

Ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη, με τη Μίλαν να έχει την κατοχή, αλλά όχι και τον τρόπο να κάνει τη διαφορά στην αντίπαλη επίθεση. Η είσοδος του Λεάο και του Ζιρού έκανε πιο επιθετική την ομάδα, όμως η Έμπολι άντεξε την πίεση, κράτησε το μηδέν κι έκανε ακόμα ένα βήμα για τη σωτηρία της. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 77′ με τον Φλορέντσι, ενώ στο 89′ το γκολ του Ζιρού, ακυρώθηκε μέσω VAR για χέρι.

Μίλαν: Μενιάν, Καλάμπρια (62′ Φλορέντσι), Τιαό, Τομόρι, Ερναντέζ, Τονάλι, Πόμπεγκα, Σαλεμάκερς (84′ Ντε Κετελάρε), Μπενασέρ (62′ Ντίαθ), Ρέμπιτς (70′ Λεάο), Οριγκί (70′ Ζιρού).

 

SERIE A Τελευταία Νέα