Ρόμα - Σαμπντόρια 3-0: Επιστροφή στις νίκες και στην τετράδα

Βασίλης Μπαλατσός
Ρόμα - Σαμπντόρια 3-0: Επιστροφή στις νίκες και στην τετράδα

bet365

Η Ρόμα μετά τις ήττες από Σασουόλο και Λάτσιο επικράτησε με 3-0 της Σαμπντόρια και ανέβηκε εκ νέου στην πρώτη τετράδα της Serie A. Με δέκα παίκτες για περίπου 40 λεπτά έπαιξαν οι Γενοβέζοι.

Η Ρόμα επέστρεψε στις νίκες. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο μετά τις ήττες από Σασουόλο και Λάτσιο επικράτησε με 3-0 της Σαμπντόρια στο «Ολίμπικο» και ανέβηκε εκ νέου στην τέταρτη θέση της Serie A. Οι Τζιαλορόσι άφησαν στην πέμπτη θέση τη Μίλαν, έχοντας όμως ματς περισσότερο (50-48).

Η Ρόμα ήταν ανώτερη από την αρχή του παιχνιδιού και στο 52' απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα όταν ο Μουρίγιο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 57' o Μάτιτς έβγαλε την μπαλιά και ο Βαϊνάλντουμ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά. Στο 88' οι Ρωμαίοι κέρδισαν πέναλτι με τον Ντιμπάλα να το μετουσιώνει σε γκολ και στο 90+4' ο Ελ Σαράουι διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα