Νάπολι: Ανταμείβει τον Σπαλέτι με νέο συμβόλαιο έως το 2025

Νάπολι: Ανταμείβει τον Σπαλέτι με νέο συμβόλαιο έως το 2025

Νίκος Κικίδης
O Λουτσιάνο Σπαλέτι στον πάγκο της Νάπολι

bet365

Πρόταση ανανέωσης προς τον Λουτσιάνο Σπαλέτι ετοιμάζει η Νάπολι, η οποία θέλει να τον «δέσει» στον ιταλικό νότο έως το καλοκαίρι του 2025.

Δεν το... κουνάει από τη Νάπολι ο Λουτσιάνο Σπαλέτι! Πώς θα μπορούσε άλλωστε από τη στιγμή που το κλαμπ είναι «ερωτευμένο» μαζί του, βλέποντας στο πρόσωπό του τον άνθρωπο που έχει βάλει πλώρη για να τους οδηγήσει στην κορυφή της Ιταλίας για πρώτη φορά από το 1990.

Και με το Scudetto να πλησιάζει όλο και περισσότερο προς τον ιταλικό νότο κάθε αγωνιστική που περνά, στη διοίκηση έχουν ήδη έτοιμο νέο συμβόλαιο για τον Ιταλό τεχνικό με διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2025.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Gazzetta dello Sport», στη Νάπολι έκριναν προτιμότερο να προτείνουν στον Σπαλέτι ένα νέο διετές συμβόλαιο ως ανταμοιβή για το έργο του στην ομάδα, παρά να ενεργοποιήσουν την οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο που υπάρχει ήδη στην τρέχουσα συμφωνία.

Πέρα μάλιστα από τη διάρκεια της νέας πρότασης, η εμπιστοσύνη των Ναπολιτάνων προς το πρόσωπο του 64χρονου φαίνεται και μέσα από το οικονομικό σκέλος.

Όπως συμπληρώνει άλλωστε το ρεπορτάζ, η πρόταση θα αφορά το ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, ένας αριθμός σαφώς μεγαλύτερος από εκείνον που είχαν συμφωνήσει οι δυο πλευρές για την έναρξη της συνεργασίας τους πίσω στο καλοκαίρι του 2021.

 

SERIE A Τελευταία Νέα