Αταλάντα - Έμπολι 2-1: Πλησίασε στην τετράδα (vid)

Αταλάντα - Έμπολι 2-1: Πλησίασε στην τετράδα (vid)

Newsroom
Πλησίασε στην τετράδα της Serie A η Αταλάντα

bet365

Η Αταλάντα με γκολ του Χόιλουντ στο 86ο λεπτό επικράτησε 2-1 της Έμπολι και πλησίασε στην τετράδα της Serie A.

Επειτα από τέσσερα ματς χωρίς νίκη, η Αταλάντα πήρε το τρίποντο, καθώς επικράτησε με ανατροπή της Έμπολι με 2-1. Ετσι, οι Μπεργκαμάσκι πλησίασαν στο -3 από την τετράδα και έμειναν ολοζώντανοι στη μάχη για το σεντόνι. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, αφού στο 44' η Έμπολι πήρε το προβάδισμα με τον Εμπουέχι. Οι Μπεργκαμάσκι ισοφάρισαν στο 58', με κεφαλιά του Ντε Ρον. Η πίεση της Αταλάντα έφερε αποτελέσματα και έφτασε στην ανατροπή στο 86' με τέρμα του Χόιλουντ.

Εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Σπέτσια πέτυχε η Σασουόλο και βρέθηκε στο -6 από την εξάδα της Serie A. Aντίθετα, οι φιλοξενούμενοι είναι στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά με ματς περισσότερο. Βασικός ο Νικολάου σε όλη τη διάρκεια του ματς για τη Σπέτσια. Ηταν η 4η σερί νίκη για τη Σασουόλο, που πήρε το τρίποντο με πέναλτι του Ντομένικο Μπεράρντι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα