Μουρίνιο: «Δεν έχω χωνέψει ακόμα την ήττα από την Κρεμονέζε...»

Μουρίνιο: «Δεν έχω χωνέψει ακόμα την ήττα από την Κρεμονέζε...»

Newsroom
Μουρίνιο: «Δεν έχω χωνέψει ακόμα την ήττα από την Κρεμονέζε...»

bet365

Παρά τη νίκη επί της Γιουβέντους, ο Μουρίνιο δεν μπορεί να δεχθεί ακόμα την ήττα από την Κρεμονέζε.

Από την... κόλαση στον παράδεισο μέσα σε λίγες μέρες για τη Ρόμα καθώς μετά την ήττα από την ουραγό Κρεμονέζε, κατάφερε να νικήσει τη Γιουβέντους με 1-0.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έδειξε απόλυτα ικανοποιημένος με αυτή τη νίκη αλλά παραδέχθηκε πώς ακόμα δεν έχει... χωνέψει την ήττα από τη Κρεμονέζε.

«Είμαι ακόμα θυμωμένος για τον τρόπο που παίξαμε στην Κρεμόνε. Προφανώς και είμαι ευτυχισμένος με τη νίκη αλλά δεν έχω χωνέψει ακόμα την ήττα από την Κρεμονέζε επειδή αποδείξαμε πως όταν παίζουμε ως ομάδα, είμαστε δυνατοί.

Νικήσαμε επειδή οι παίκτες τα έδωσαν όλα. Δεν ήρθε η επιτυχία λόγω οργάνωσης στο τακτικό κομμάτι αλλά για όσα έκαναν οι ποδοσφαιριστές.

Σέβομαι την Γιουβέντους του Αλέγκρι η οποία βελτιώνεται και είναι δύσκολο εμπόδιο για να ξεπεράσεις. Είμαι ικανοποιημένος που την έχουμε τόσο μακριά στη βαθμολογία επειδή ακόμα και με τους 15 βαθμούς τιμωρίας, είναι απειλή.

Εμείς όταν παίζουμε έτσι, μπορούμε να πάμε στο Champions League αλλά δεν ξέρουμε κάθε φορά ποια Ρόμα θα εμφανίζεται στον αγωνιστικο χώρο. Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος αλλά η αλήθεια είναι πως σε ένα και μόνο ματς μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα, το αποδείξαμε και απόψε».

 

SERIE A Τελευταία Νέα