Ρόμα - Γιουβέντους 1-0: Νίκη για τετράδα! (vid)

Newsroom
Ρόμα - Γιουβέντους 1-0: Νίκη για τετράδα! (vid)

bet365

Η Ρόμα πήρε το ντέρμπι, επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Γιουβέντους και βρέθηκε ξανά στην τετράδα της Serie A.

Με γκολάρα του Μαντσίνι η Ρόμα νίκησε με 1-0 τη Γιουβέντους και έβαλε φωτιά στη μάχη της τετράδας, μιας και οι Τζιαλορόσι είναι στην 4η θέση μαζί με τη Μίλαν. Κακό ματς, ελάχιστες φάσεις, ωστόσο ένα γκολ ήταν αρκετό για να κρίνει τη μοίρα του ματς. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 27′ με το πλασέ του Ντιμπάλα που απέκρουσε ο Σέζνι και οι Μπιανκονέρι απάντησαν στο 44′ με την κεφαλιά του Ραμπιό, η οποία όμως βρήκε το δοκάρι.

Ιδανικό ξεκίνημα στην επανάληψη για τη Ρόμα, μιας και στο 53' η σουτάρα του Μαντσίνι δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Σέζνι. Η Γιουβέντους προσπάθησε να αντιδράσει, πίεσε, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι καλύτερο. Στο 63' το σουτ του Κουαδράδο βρήκε την εξωτερική πλευρά του δοκαριού, ενώ στο 83' ο Μαντσίνι λίγο έλειψε να σημειώσει αυτογκόλ. Μάλιστα, ολοκλήρωσε το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κιν στο 90', με τον παίκτη της Γιούβε να έχει πάρει θέση στο ματς στο... 89'.

Ρόμα: Ρουί Πατρίσιο, Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Ιμπάνιες, Ζαλέφσκι (64′ Κάρσντορπ), Κριστάντε, Μάτιτς, Σπινατσόλα, Πελεγκρίνι (86′ Μπελότι), Βαϊνάλντουμ (73′ Μπόβε), Ντιμπάλα (73′ Αμπραχαμ).

Γιουβέντους: Σέζνι, Ντανίλο, Μπρέμερ, Αλεξ Σάντρο (46′ Μπονούτσι), Κουαδράδο (89′ Κιν), Φατζόλι (59′ Κιέζα), Λοκατέλι (77′ Παρέδες), Ραμπιό, Κόστιτς (77′ Πογκμπά), Ντι Μαρία, Βλάχοβιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα