Φιρμίνο: Στο «στόχαστρο» των Ίντερ, Μίλαν και Γιουβέντους!

Νίκος Κικίδης
Φιρμίνο: Στο «στόχαστρο» των Ίντερ, Μίλαν και Γιουβέντους!

bet365

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ιταλία μετά τις τάσεις φυγής του Ρομπέρτο Φιρμίνο από τη Λίβερπουλ, με τις Μίλαν, Ίντερ και Γιουβέντους να εξετάζουν την περίπτωση του Βραζιλιάνου.

Μια κοινή πορεία οκτώ χρόνων φαίνεται πως οδεύει προς το φινάλε της, μιας και ο Ρομπέρτο Φιρμίνο έχει ενημερώσει τον Γιούργκεν Κλοπ για τις προθέσεις του να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ το προσεχές καλοκαίρι.

Και με τον Βραζιλιάνο να βλέπει αλλού το μέλλον του, οι κορυφαίες ομάδες της Serie A κάνουν...ουρά προκειμένου να τον προσελκύσουν στην Ιταλία. Σύμφωνα με το «Sky Sport Italia», Μίλαν, Ίντερ και Γιουβέντους βρίσκονται στο κατόπι του έμπειρου επιθετικού, καθώς στο πρόσωπό του διακρίνουν μια ιδανική επιλογή για ενίσχυση στη γραμμή κρούσης.

Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο με καμία από τις παραπάνω ομάδες, όμως αυτό ενδέχεται να αλλάξει όσο πλησιάζουμε προς το θερινό μεταγραφικό παζάρι.

Υπενθυμίζουμε πως τη φετινή σεζόν ο Φιρμίνο έχει βρει δίχτυα εννιά φορές με τη φανέλα της Λίβερπουλ σε 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

 

SERIE A Τελευταία Νέα